Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: Στη Λευκορωσία γεμίζουν τις κερκίδες με... φανέλες
Στη Λευκορωσία διεξάγεται το μοναδικό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα εν μέσω κορωνοϊού και για να υπάρχει χρώμα στις κερκίδες έχουν τοποθετηθεί φανέλες και... κούκλες
Το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας ζει στιγμές μοναδικής δόξας καθώς είναι το μοναδικό ποδοσφαιρικό προϊόν που εξακολουθεί να υπάρχει στην Ευρώπη.
Τα τηλεοπτικά του δικαιώματα έχουν πουληθεί σε δέκα χώρες στην Ευρώπη και την Ασία, τα έσοδα μπορεί να μην είναι τρελά, αλλά είναι πρωτοφανή για τη λίγκα και τις ομάδες που έχουν βρει έναν ευφάνταστο τρόπο για να δώσουν χρώμα στις άδειες κερκίδες (καθότι ο κόσμος παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες εξακολουθεί να φοβάται).
Έτσι λοιπόν έχουν τοποθετηθεί κούκλες με φανέλες (ή σε κάποιες περιπτώσεις φανέλες που συνοδεύονται από ...χάρτινα πρόσωπα) για να φαίνεται από μακριά (κυρίως από τον τηλεοπτικό φακό) ότι υπάρχει κόσμος (και χρώμα) στις κερκίδες.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.