Μαρία Σάκκαρη: Θέλω να είμαι η καλύτερη του κόσμου

Μαρία Σάκκαρη: Θέλω να είμαι η καλύτερη του κόσμου

«Αν δεν έχεις τον τεράστιο αυτοέλεγχο που έχει η Σερένα, δεν μπορείς να φτάσεις σ' αυτό το επίπεδο» παρατηρεί η Μαρία Σάκκαρη

maria-sakkari
Ψηλά έχει βάλει τον πήχη η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να τονίζει στο περιοδικό Porsche Central & Eastern Europe πως στόχος της είναι να φτάσει στην κορυφή του κόσμου.

Αναλυτικά η Σάκκαρη ανέφερε τα εξής: «Στο γυναικείο τένις, οι διαφορές μεταξύ μας είναι μικρές. Δεν είναι σαν τους άνδρες. Λίγο πολύ όλες έχουμε παρόμοια φυσική κατάσταση. Αυτό που κάνει τις μεγαλύτερες διαφορές είναι το πως διαχειρίζεται η κάθε μια το ψυχολογικό κομμάτι. Έχουμε διαφορετική κουλτούρα και ως Ελληνίδα είμαι πιο εκφραστική, αλλά αν δεν έχεις τον τεράστιο αυτοέλεγχο που έχει η Σερένα, δεν μπορείς να φτάσεις σ' αυτό το επίπεδο».

Για τον στόχο της: «Κάποιες παίκτριες είναι ικανοποιημένες αν φτάσουν στην 50ή ή στην 30ή θέση του κόσμου. Είναι χαρούμενες αν διατηρηθούν εκεί. Τα χρήματα είναι αρκετά, μεγάλη δόση επιτυχίας, αρκετή φήμη. Εγώ όμως θέλω να είμαι η καλύτερη στον κόσμο, είναι τόσο απλό. Δεν αμφιβάλλω πως κι ένα μικρό παιδί θα έλεγε το ίδιο, αλλά πιστεύω στον εαυτό μου και τα δίνω όλα».

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τι έκανε η Ελλάδα και τι δεν έκανε η Βρετανία στη μάχη με τον κορωνοϊό

Κριστίν Λαγκάρντ: Πώς η ΕΚΤ βοηθά τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά στην κρίση του κορωνοϊού

«Οδοφράγματα» για την ανάσχεση της πανδημίας: Μπλόκα, πρόστιμα και στο βάθος ποινικές κυρώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης