Ίντερ-Μέσι: Οι νερατζούρι πιέζουν τον σταρ της Μπαρτσελόνα, υποστηρίζει Αργεντίνος δημοσιογράφος

Ίντερ-Μέσι: Οι νερατζούρι πιέζουν τον σταρ της Μπαρτσελόνα, υποστηρίζει Αργεντίνος δημοσιογράφος

Οι υπεύθυνοι των νερατζούρι έχουν ετοιμάσει πρόταση και μάλιστα έχουν αρχίσει τις πιέσεις και τις συζητήσεις με την πλευρά του «Λίο» για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία

lionel-messi
Ο Μέσι στην Ίντερ; Κι όμως στην Αργεντινή δημοσιογράφος γνωστού ΜΜΕ υποστήριξε πως δεν πρόκειται για ψέμα αλλά για μια μεγάλη αλήθεια.

Ποια είναι αυτή; Ότι οι υπεύθυνοι των νερατζούρι έχουν ετοιμάσει πρόταση και μάλιστα έχουν αρχίσει τις πιέσεις και τις συζητήσεις με την πλευρά του «Λίο» για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία.

Μάλιστα, μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος του ΤΝΤ Sports ανέφερε πως για τον Μέσι υπάρχει και άλλη μια πρόταση, από την Νιούελς Ολντ Μπόις για να αφήσει την Μπαρτσελόνα και να επιστρέψει στην πατρίδα του για να παίξει εκεί.

Κλείσιμο


«Δεν είναι όνειρο. Είναι αλήθεια. Ο Λιο έχει πρόταση από την Νιούελς Ολντ Μπόις για να επιστρέψει σπίτι του αλλά η Ίντερ πιέζει πολύ και τα όσα είπε ο Μοράτι είναι αλήθεια. Υπάρχουν ήδη συζητήσεις και η απόφαση είναι καθαρά του Μέσι αλλά η Ίντερ σίγουρα το δουλεύει», ανέφερε.

Φυσικά και εάν τα όσα μετέφερε ο Αργεντίνος δημοσιογράφος αληθεύουν τότε πρόκειται για μία βόμβα που θα αναταράξει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο Μοράτι είχε υποστηρίξει με βεβαιότητα ότι η Ίντερ θα κινηθεί για τον Μέσι εάν δεν ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα.

Ειδήσεις σήμερα:

Τι έκανε η Ελλάδα και τι δεν έκανε η Βρετανία στη μάχη με τον κορωνοϊό

Κριστίν Λαγκάρντ: Πώς η ΕΚΤ βοηθά τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά στην κρίση του κορωνοϊού

«Οδοφράγματα» για την ανάσχεση της πανδημίας: Μπλόκα, πρόστιμα και στο βάθος ποινικές κυρώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης