Κάιλ Γουόκερ: Η ζωή του «playboy» της Μάντσεστερ Σίτι

Κάιλ Γουόκερ: Η ζωή του «playboy» της Μάντσεστερ Σίτι

Ερωτικά σκάνδαλα, απιστίες, χρήση ουσιών, πάρτι με εντυπωσιακά call girls - Η άτακτη ζωή του αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να τινάξει την ποδοσφαιρική του καριέρα στον αέρα

walker_main
Νέοι, ωραίοι, επιτυχημένοι και… ακριβοπληρωμένοι, οι σύγχρονοι «Μίδες»  του παγκόσμιου ποδοσφαίρου μοιάζουν να έχουν μια ζωή πασπαλισμένη από άπειρη αστερόσκονη.

Από τον απόλυτο celebrity στον κόσμο της στρογγυλής θεάς, θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζορτζ Μπεστ, τους Πολ Γκασκόιν, Γκάρι Σπιντ έως και τον εκκεντρικό Νεϊμάρ, η άσωτη ζωή με τα ποτά και τα ξενύχτια δεν τους επέτρεψε να ξεδιπλώσουν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στην καταστροφή. Δεν ήταν μάλιστα λίγες οι φορές που ο Τύπος περιστράφηκε γύρω από την εξωγηπεδική συμπεριφορά τους, «κρεμώντας του στα μανταλάκια» των κίτρινων βρετανικών εφημερίδων.

Αν νομίζετε πως γι’ αυτούς τους αστέρες όλα αρχίζουν και ολοκληρώνονται στα 90λεπτα των αναμετρήσεων, κατά τα οποία ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους, τότε σίγουρα αυταπατάστε!

«Βασικός τερματοφύλακας»... εν μια νυκτί

Η ποδοσφαιρική σταδιοδρομία του Κάιλ Γουόκερ θα έλεγε κανείς πως ήταν βγαλμένη από παραμύθι. Ένα παραμύθι ωστόσο εμποτισμένο με σκάνδαλα, απιστίες και αχαλίνωτο σεξ. Το Φθινόπωρο του 2017 ο Άγγλος διεθνής αποκτήθηκε από την Μάντσεστερ Σίτι έναντι 45 εκ. λιρών από την Τότεναμ, αποτελώντας τότε την ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού στην ιστορία της Premier League. Ο θαυματοποιός Γκουαρδιόλα είχε βάλει για ακόμη μια φορά το χεράκι του…

Στο εκτός έδρας ματς με την Αταλάντα για τον όμιλο του Champions League, ήταν στον πάγκο. Χρειάστηκε ωστόσο να μπει στο 88'. Όχι για να ενισχύσει τα μετόπισθεν, αλλά για να προστατεύσει την εστία των πρωταθλητών Αγγλίας και να κρατήσει το 1-1 στο Σαν Σίρο.

Ο Βραζιλιάνος Έντερσον είχε τραυματιστεί και στη διάρκεια του ημιχρόνου έμεινε στ' αποδυτήρια, ενώ ο Χιλιανός Μπράβο που τον αντικατέστησε αποβλήθηκε στο 81' για ανατροπή εκτός περιοχής. Και κάπως έτσι ο κλήρος έμελλε να πέσει στον Γουόκερ...

Κλείσιμο
Ήταν μάλιστα μια επέμβαση που τον κατέταξε ως τον πρώτο Άγγλο τερματοφύλακα που στη βάση της Opta κατέγραψε απόκρουση μετά από 35 μήνες. Ο τελευταίος ήταν ο Μπεν Χάμερ της Λέστερ, τον Δεκέμβριο του 2016, στον αγώνα με την Πόρτο!


Η χρήση ουσιών και η δημόσια απολογία

Το 2013 είχε απασχολήσει τα ταμπλόιντ όταν συνελήφθη να κάνει χρήση του «hippy crack», όπως είναι η διεθνής ονομασία του ναρκωτικού των διασήμων. Ο Γουόκερ ενώ ανάρρωνε από τον τραυματισμό του απαθανατίστηκε να κάνει χρήση του εν λόγω ναρκωτικού σε νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδαζε στο Σέφιλντ.

Μετά την δημόσια κατακραυγή ο Άγγλος διεθνής απολογήθηκε δημόσια λέγοντας: «Έχω ήδη ενημερωθεί για τους κινδύνους για την υγεία που σχετίζονται με αυτή την πρακτική και δέχομαι ότι οι ενέργειές μου ήταν απαράδεκτες. Ελπίζω ότι αυτή μου η πράξη δεν θα επηρεάσει ή θα ενθαρρύνει τους άλλους να θέσουν σε κίνδυνο τη δική τους υγεία».
DRUGS


To υψωμένο δάχτυλο του Ντέλε Άλι

Το 2017 η τηλεοπτική κάμερα «τσάκωσε» τον Ντέλε Άλι να κάνει μια άσεμνη χειρονομία κατά τη διάρκεια του αγώνα της εθνικής ομάδας της Αγγλίας με τη Σλοβακία για τα προκριματικά του Μουντιάλ στο «Γουέμπλεϊ».

Αρχικά κάποιοι πίστεψαν ότι το… μεσαίο δάχτυλο σηκώθηκε προς τον διαιτητή της αναμέτρησης, ωστόσο μετά το σφύριγμα της λήξης ο νεαρός μέσος της Τότεναμ έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι αυτό απευθυνόταν στον πρώην συμπαίκτη του στην Τότεναμ, Κάιλ Γουόκερ.

finger

Ο 27χρονος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι είχε φροντίσει να απαντήσει στη χειρονομία με μια… σπέσιαλ καλημέρα στον Ντέλε Άλι μέσω twitter.

Ο διεθνής σάλος με βίντεο που εμφάνιζε την αγαπημένη του Κάιλ Γουόκερ να... κάνει σεξ με τον σκύλο της

Tο συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο φέρεται να διακίνησε στο διαδίκτυο οπαδός της Άρσεναλ το 2015, έκανε τον γύρο του ίντερνετ και προκάλεσε την έντονη αντίδραση του ποδοσφαιριστή. Το εν λόγω οπτικό υλικό, διάρκειας 19 δευτερολέπτων, φερόταν να δείχνει το μοντέλο Άνι Κίλνερ σε ερωτικές περιπτύξεις με τον σκύλο της και τον παίκτη της Τότεναμ να την βιντεοσκοπεί.

Οι... ειδικοί έσπευσαν να αναλύσουν τις εικόνες και κατέληξαν στο συμπέρασμα πως δεν πρόκειται για την Κίλνερ, καθώς η γυναίκα που φαινόταν στο βίντεο είχε τατουάζ, ενώ επίσης και ο σκύλος που συμμετείχε με τον δικό του τρόπο δεν έχει καμία σχέση με τον σκύλο του ζευγαριού.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δήλωνε τότε τρομοκρατημένος και σοκαρισμένος και μέσω του προφίλ του στο facebook είχε ξεκαθαρίσει πως είναι αποφασισμένος να λάβει οποιαδήποτε νομικά μέτρα για να προστατεύσει το όνομά του και να... καθαρίσει την τιμή της κοπέλας του.

σκυλος_γουοκερ


ΓΟΥΟΚΕΡ_ΠΟΣΤ




O έρωτας με την πρώτη ματιά και το τρίτο πρόσωπο

Ο έρωτας του με την γυναίκα της ζωής του Άνι Κίλνερ υπήρξε αναμφίβολα κεραυνοβόλως. Το όμορφο παραμύθι της ζωής τους ωστόσο δεν είχε happy end. Το μελαχρινό μοντέλο και ο Βρετανός άσος γνωρίστηκαν στα εφηβικά τους χρόνια και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, αποκτώντας 3 γιους. Στα 9 χρόνια κοινής τους συμβίωσης το ζευγάρι έδειχνε απόλυτα ερωτευμένο, με τον τηλεοπτικό φακό να συλλαμβάνει την Κίλνερ συχνά πυκνά στις κερκίδες των γηπέδων που μεγαλουργούσε ο σύντροφος της.
ΓΟΥΟΚΕΡ_ΓΥΝΑΙΚΑ
Η εντυπωσιακή πρώην σύζυγος του Κάιλ Γουόκερ, Άνι Κίλνερ


Μια φλογερή νύχτα στο Μάντσεστερ ωστόσο ήταν ικανή για να διαλύσει την μέχρι τότε ευτυχισμένη του οικογενειακή ζωή...

Η προδομένη σύζυγος έμαθε μέσω οικογενειακών της φίλων για την κρυφή ερωτική ζωή του Γουόκερ με την 30χρονη reality star Λάουρα Μπράουν, με την οποία συναντιόταν στην πανάκριβη Bentley Bentleyga του, με σκοπό να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα. Μετά την αποκάλυψη της αλήθειας όπως ήταν φυσικό η Κίλνερ ζήτησε διαζύγιο από άπιστο Κάιλ, τον οποίο έδιωξε από το πολυτελές σπίτι τους αξίας 3,5 εκ. λιρών.  

ΜΠΡΑΟΥΝ2
Η «πέτρα του σκανδάλου», reality persona, Λάουρα Μπράουν
ΜΠΡΑΟΥΝ

Ο άτακτος Γουόκερ βέβαια μετά το διαζύγιο του δεν επαναπάυτηκε και πλέον περιμένει το τέταρτο παιδί του από την επίσης τηλεπερσόνα 29χρονη Λόριν Γκούνταμ.

LAYRYN
Το sexy party με τα call girls που άναψε ψωτιές

Ο περιπέτειες ωστόσο δεν έχουν τέλος για τον διεθνή αμυντικό, οποίος φέρεται να έχει εξοργίσει με τις πράξεις του τον ομοσπονδιακό προπονητή των Τριών Λιονταριών, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, κινδυνεύοντας έτσι με αποκλεισμό από την εθνική του ομάδα.

Αιτία; Φυσικά το sex party με call girls  που διοργάνωσε ο Γουόκερ με ένα φίλο του στην κατοικία του , αψηφώντας τα μέτρα για τον κορωνοϊό, την ίδια ημέρα που καλούσε τους φαν μέσω των social media να μείνουν πιστοί στην καραντίνα. 

Ο Άγγλος διεθνής, λίγες ώρες πριν το «καυτό» πάρτι είχε κάνει δημόσια έκκληση όλοι να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας για τον COVID-19.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι είχε κάνει ανάρτηση στο Twitter(σ.σ. διαθέτει 1,7 εκατομμύρια ακολούθους) όπου εξήρε τη σημασία της καραντίνας και καλούσε τον κόσμο να μείνει σπίτι.



 Στο δημοσίευμα της Sun αναφέρεται πως ο Γουόκερ πλήρωσε 2,200 δολάρια για την συντροφιά της 21χρονης Λουίς ΜακΝαμάρα και μίας 24χρονης Βραζιλιάνας.
kylie_g


Ο ποδοσφαιριστής απολογήθηκε δημόσια, λέγοντας: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τις επιλογές μου. Ένας ποδοσφαιριστής έχει την ευθύνη να λειτουργεί ως πρότυπο και γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη που απογοήτευσα την οικογένεια, τους φίλους, την ομάδα, τους φιλάθλους και το κοινό. Οι πράξεις μου ήταν εντελώς αντίθετες με αυτό που πρέπει να κάνουμε στη διάρκεια της καραντίνας».
kylie_money
O Κάιλ Γουόκερ διοργάνωσε πάρτι με δύο ιερόδουλες: Δείτε τον να μετρά τα χρήματα
Ειδήσεις σήμερα:

Κρούσματα κορωνοϊού: Στους 81 οι νεκροί - Πέθαναν 42χρονος και 84χρονη

«Μάχη» για ιατρικό υλικό: Ποιοι είναι οι χορηγοί της μεγάλης προσπάθειας στην Ελλάδα

Κορωνοϊός: Ξεκινά η λειτουργία των 500 κινητών ομάδων υγείας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης