Κορωνοϊός - Premier League: Προσφέρουν το 30% των συμβολαίων τους σε νοσοκομεία του Μάντσετσερ οι παίκτες της Γιουνάιτεντ
Σύμφωνα με αγγλικά Μέσα οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προέβησαν σε μια κίνηση ανθρωπιάς, προσφέροντας στην πατρίδα τους που πλήττεται από την πανδημία του κορωνοϊού
Μια εξαιρετική κίνηση είναι έτοιμοι να κάνουν οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως αναφέρει η Mirror, ο Χάρι Μαγκουάιρ πρότεινε στους συμπαίκτες του να διαθέσουν το 30% του συμβολαίου τους στα νοσοκομεία της περιοχής που δίνουν μάχη με τον κορωνοϊό.
Η ανταπόκριση στην πρόταση του Άγγλου διεθνούς στόπερ ήταν πολύ θερμή από όλους και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Σημειώνεται πως στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των μελών της διοίκησης δεν ζητήθηκε «ψαλίδι» στις αποδοχές τους, αλλά οι παίκτες αποφάσισαν να μην κρατήσουν για τον εαυτό τους όλα τα χρήματα και προχωρούν σε μια σπουδαία δωρεά.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.