Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: «Η UEFA είναι σαν τον Τραμπ, βάζει τα λεφτά πάνω από τη ζωή»!

Κορωνοϊός - Ποδόσφαιρο: «Η UEFA είναι σαν τον Τραμπ, βάζει τα λεφτά πάνω από τη ζωή»!

Έξαλλος με το γεγονός πως όλοι περιμένουν τις αποφάσεις της UEFA για τη συνέχιση της φετινής αγωνιστικής περιόδου με κάθε κόστος, τη στιγμή που πεθαίνουν εκατοντάδες άτομα κάθε μέρα από τον κορωνοϊό, εμφανίστηκε ο παλαίμαχος διεθνής και νυν διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άγιαξ, Μαρκ Όφερμαρς!

Marc2
Ο παλαίμαχος εξτρέμ και νυν ποδοσφαιρικός διευθυντής του Άγιαξ δεν μπορεί να διανοηθεί όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί και την τρέλα για να τελειώσει πάση θυσία η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος στα μεγάλα πρωταθλήματα, ρίχνοντας τα «βέλη» του και προς την Ομοσπονδία της Ολλανδίας.

«Γιατί να πρέπει να σκεφτούμε τόσο πολύ τα χρήματα και όχι την υγεία των συνανθρώπων μας; Ήλπιζα η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ολλανδίας να πάρει ανεξάρτητη απόφαση αλλά κρύβεται κι εκείνη πίσω από την UEFA. Εμείς στην Ολλανδία δεν έχουμε τόσο μεγάλη εξάρτηση από τα τηλεοπτικά δικαιώματα όπως έχουν στην Αγγλία, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Γερμανία. Νομίζω ότι η UEFA πιέζει να συνεχίσουν όλοι με κάθε κόστος.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ολλανδίας και η UEFA μου θυμίζουν τον Τραμπ με αυτά που έλεγε πριν από λίγο καιρό, βάζοντας την οικονομία πάνω από τον κορονοϊό και την ανθρώπινη ζωή. Εδώ πεθαίνουν 100 άτομα κάθε μέρα. Το πρωτάθλημα έχει πεθάνει, η ζωή είναι πιο σημαντική» ήταν τα λόγια του Μαρκ Όφερμαρς.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΠΟ: «Αυτό είναι το νέο πλαίσιο των αδειοδοτήσεων»


Φοβερός Τέβες: «Ο ποδοσφαιριστής μπορεί απλήρωτος, όχι αυτός που παλεύει να ταΐσει τα παιδιά του»

Σπανούλης: Είμαι περίπου 2 μήνες μέσα, πρέπει όλοι να θυσιαστούμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης