Κορωνοϊός: Κίνδυνος... καραντίνας στον Άγιαξ - Τρία ύποπτα κρούσματα στο τεχνικό τιμ

Κορωνοϊός: Κίνδυνος... καραντίνας στον Άγιαξ - Τρία ύποπτα κρούσματα στο τεχνικό τιμ

Σε καθεστώς απομόνωσης στα σπίτια τους ο βοηθός προπονητή Κρίστιαν Πόουλσεν, ο fitness coach Αλεσάντρο Σονμέικερ και ένας φυσικοθεραπευτής

coronavirus_ajax
Τον κίνδυνο να μπει ολόκληρη η ομάδα σε... καραντίνα αντιμετωπίζει ο Άγιαξ, καθώς σύμφωνα με την ολλανδική εφημερίδα De Telegraaf, ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και νυν βοηθός προπονητή του ολλανδικού συλλόγου, Κρίστιαν Πόουλσεν, μαζί με άλλα δύο μέλη του τεχνικού τιμ, είναι πιθανόν να έχουν πέσει θύματα του νέου κορωνοϊού COVID-19, την ίδια στιγμή που τα κρούσματα στην Ολλανδία ολοένα και αυξάνονται.

Σύμφωνα πάντα με την ολλανδική εφημερίδα, το... κακό έγινε όταν ο Πόουλσεν και τα άλλα δύο μέλη του τεχνικού τιμ του Άγιαξ, βρέθηκαν σε πάρτι, μαζί με έναν φορέα του κορωνοϊού.

Ο Πόουλσεν και οι δύο συνεργάτες του έλαβαν εντολή να παραμείνουν σε καθεστώς απομόνωσης στις οικείες τους έως τις 13 Μαρτίου.

Ο Πόουλσεν βρέθηκε σε πάρτι γενεθλίων την περασμένη Παρασκευή. Λίγα 24ωρα μετά, ένας από τους καλεσμένους εκδήλωσε συμπτώματα και μετά την εξέταση που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό COVID-19.

Κλείσιμο
Εκτός από τον βοηθό προπονητή Πόουλσεν, αποκλεισμένος στο σπίτι του είναι ο fitness coach Αλεσάντρο Σονμέικερ και ένας φυσιοθεραπευτής, ο οποίος δεν κατονομάστηκε.

Ο εκπρόσωπος του Άγιαξ δήλωσε ότι οι τα τρία μέλη του τεχνικού τιμ δεν έχουν εκδηλώσει συμπτώματα, ωστόσο ελέγχουν οι ίδιοι συστηματικά τη θερμοκρασία τους.

Η νέα αυτή υπόθεση σημειώθηκε ώρες μετά την επιβεβαίωση στην περίπτωση του πρώην διεθνούς Δανού ποδοσφαιριστή Τόμας Κάλενμπεργκ, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό μετά από ταξίδι του στο Άμστερνταμ. Ο Κάλενμπεργκ, μαζί με άλλα 13 μέλη του τεχνικού τιμ της δανέζικης Μπρόντμπι, μπήκαν σε καραντίνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης