Ολυμπιακός - Σα: Είμαι χαρούμενος που αναγνωρίζεται η δουλειά μου

Ολυμπιακός - Σα: Είμαι χαρούμενος που αναγνωρίζεται η δουλειά μου

Την ικανοποίηση του που αναγνωρίζεται η δουλειά του και μεταφράζεται σε ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού εξέφρασε ο Ζοσέ Σα μιλώντας σε πορτογαλική ιστοσελίδα

ΖΟΣΕ_ΣΑ
Χαρούμενος που αναγνωρίζεται η δουλειά του και βρίσκεται στο στόχαστρο ξένων ομάδων, εμφανίστηκε μιλώντας στην πατρίδα του ο Ζοσέ Σα.

«Το έχω δει. Είναι ωραίο να μιλάνε για σένα. Είναι ένα δείγμα ότι αναγνωρίζεται η δουλειά μου και είμαι χαρούμενος που βλέπω ότι αυτό συμβαίνει. Τα πράγματα πάνε καλά για εμάς στην Ευρώπη κι αυτό είναι κάτι που δημιουργεί ενδιαφέρον από ξένες ομάδες. Είμαι χαρούμενος για αυτό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού.

Μιλώντας για την ομάδα τόνισε ότι η δική του καλή παρουσία είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς. «Εγώ από την πλευρά μου κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Δουλεύω για να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει και στόχος μου είναι να μην δέχομαι γκολ. Όλοι είμαστε καθοριστικοί σε μία ομάδα, όχι μόνο εγώ. Για να πηγαίνω εγώ καλά, πρέπει να πηγαίνει και η άμυνα και το κέντρο επίσης. Ο πρώτος αμυνόμενος είναι πάντα ο επιθετικός. Δεν είμαι μόνο εγώ αυτός που πάει καλά, δεν πρέπει να το εξατομικεύουμε. Δεν πάει καλά η ομάδα χάρη σε εμένα, εγώ πάω καλά χάρη στην ομάδα» τόνισε.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός - Χαρδαλιάς: Σε καραντίνα η κοινότητα Φούστανη - Απαγορεύονται οι πτήσεις ιδιωτικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων

Κορωνοϊός: 50 νεκροί - 81 νέα κρούσματα - 1.415 συνολικά - 90 διασωληνωμένοι


Kορωνοϊός: Έως και 8 μέτρα μπορεί να «ταξιδέψει» ο ιός, προειδοποιεί καθηγήτρια του ΜΙΤ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης