Γκουαρδιόλα: «Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί, πιο καλοί και πιο... χοντροί»

Γκουαρδιόλα: «Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί, πιο καλοί και πιο... χοντροί»

Ο Πεπ Γκουραδιόλα με μήνυμα του μέσω των social media της Μάντσεστερ Σίτι έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας στη μάχη κατά του κορωνοϊού, ζητώντας από τον κόσμο να ακούει όσα λένε οι γιατροί και οι επιστήμονες

Guardiola
Για έναν άνθρωπο ο οποίος ακόμη και την ώρα των αγώνων πηγαίνει πάνω, κάτω μπροστά από τον πάγκο του ή κουνούσε νευρικά το πόδι του κι όταν καθόταν στη θέση του, το να είναι υποχρεωμένος να μένει σπίτι του είναι ένα μαρτύριο.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα (ο οποίος δώρισε 1 εκατ. ευρώ στις υγειονομικές αρχές της Ισπανίας στη μάχη κατά του κορωνοϊού) όμως ξέρει ότι δεν μπορεί να κάνει αλλιώς κι έτσι παρόλο που το ποδόσφαιρο του λείπει αφάνταστα σε μήνυμα που έστειλε προς τους οπαδούς της Σίτι (και όχι μόνο), υπογράμμισε την ανάγκη να ακολουθούν τις συμβουλές που δίνουν οι γιατροί και οι ειδικοί.
«Σε όλους μας λείπει το ποδόσφαιρο... Μας λείπει η ζωή που είχαμε πριν από μερικές ημέρες, αλλά τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να ακούσουμε και να ακολουθήσουμε τα όσα λένε οι επιστήμονες, οι γιατροί και οι νοσοκόμες», τονίζει στο μήνυμα του ο Καταλανός τεχνικός και συμπληρώνει:

«Εσείς είστε η ποδοσφαιρική μου οικογένεια και εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να αισθανθείτε καλύτερα. Θα επανέλθουμε απ' αυτό πιο δυνατοί, καλύτεροι, πιο ευγενικοί και λίγο πιο... χοντροί. Μείνετε μέσα, μείνετε ασφαλείς».

Το βίντεο ήρθε μαζί με το νέο microsite της Σίτι «Cityzens At Home», που θα είναι παρέχει στους οπαδούς νέα, συμβουλές, δραστηριότητες της ομάδας και των μελών της, αλλά και βίντεο με ασκήσεις από το προπονητικό τιμ και βίντεο με διάφορους διαγωνισμούς στους οποίους θα συμμετέχουν οι παίκτες της Σίτι.

Κλείσιμο
Διαβάστε επίσης:
Κορωνοϊός: Η Μάντσεστερ Σίτι προσφέρει το στάδιό της στη μάχη για τον ιό

Γκουαρδιόλα: «Θα μείνω στην Σίτι ακόμα και αν πέσουμε στη δεύτερη κατηγορία»

Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του Γκουαρδιόλα στους 114 ηρωικούς οπαδούς της Σίτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης