Κορωνοϊός: Ο Ντε Μπρόινε μετείχε σε 12ωρο stream παίζοντας Call Of Duty για την ενίσχυση της μάχης κατά του ιού
Ο Βέλγος σταρ τηςΣίτι έλαβε μέρος σε 12ωρο Stream του Call of Duty με τα έσοδα να πηγαίνουν για τη μάχη κατά του κορωνοϊού
Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, έπαιξε Call Of Duty για καλό σκοπό, μαζί με άλλους σταρ του ποδοσφαίρου όπως ο Ντέλε Άλι, ο πιλότος της F1 Λάντο Νόρις, καθώς και πλήθος καλλιτεχνών.
Το stream διήρκησε 12 ώρες και τα έσοδα θα διατεθούν για τη μάχη κατά του covid-19. Ο εμπνευστής της ιδέας και παίκτης του NFL, Ρίτσαρντ Σέρμαν δήλωσε για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία: «Σε μια εποχή που όλοι είναι απομονωμένοι, είναι σημαντικό να δώσουμε στους ανθρώπους ένα διάλειμμα από το άγχος και τις δοκιμασίες της καθημερινής ζωής. Νομίζω ότι είναι πιο αναγκαίο από ποτέ!».
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.