Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του Γκουαρδιόλα στους 114 ηρωικούς οπαδούς της Σίτι

Το ξεχωριστό «ευχαριστώ» του Γκουαρδιόλα στους 114 ηρωικούς οπαδούς της Σίτι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έστειλε προσωπική επιστολή στους 114 απίθανους οπαδούς της Σίτι που βρέθηκαν στην Ουκρανία και τους κάλεσε στον αγώνα με την Σαχτάρ στο Μάντσεστερ!

Pepe
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο ξεχωριστός άνθρωπος είναι και ανέβηκε ακόμη περισσότερο στην εκτίμηση των οπαδών της Σίτι.

Στις 18 Σεπτεμβρίου η Σίτι αντιμετώπισε στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League στην Ουκρανία την Σαχτάρ Ντόνετσκ και στο παγωμένο Χάρκοβο (που χρησιμοποιεί λόγω της εμπόλεμης κατάστασης με την Ρωσία ως έδρα) βρέθηκαν 114 ηρωικοί οπαδών των «Πολιτών».

Η ομάδα τους αντάμειψε με μια άνετη νίκη με 3-0, αλλά σχεδόν δύο μήνες αργότερα εκείνη η συγκλονιστική τους παρουσία δεν έχει ξεχαστεί από τον τεχνικό της Σίτι.

Σε μια εκπληκτική κίνηση ο Γκουαρδιόλα έστειλε προσωπική επιλογή και στους 114 οπαδούς, τους οποίους ευχαρίστησε για την αφοσίωση τους στο κλαμπ με την πραγματοποίηση αυτού του μακρινού ταξιδιού (4.000 μίλια η απόσταση), αλλά παράλληλα τους κάλεσε όλους στον αγώνα της 26ης Νοεμβρίου όπου η Σίτι υποδέχεται την Σαχτάρ προκειμένου να απολαύσουν τη φιλοξενία του κλαμπ.

Pep_Letter
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης