Κορωνοϊός: Χείρα βοηθείας από τον Γ.Σ. Ηρακλή στο ΑΧΕΠΑ, παραχωρεί τις εγκαταστάσεις του

Κορωνοϊός: Χείρα βοηθείας από τον Γ.Σ. Ηρακλή στο ΑΧΕΠΑ, παραχωρεί τις εγκαταστάσεις του

Ο Γ.Σ. Ηρακλής ανακοίνωσε σήμερα την απόφαση του να διαθέσει εφόσον χρειαστεί τις εγκαταστάσεις του στο ΑΧΕΠΑ, θέλοντας να συνεισφέρει στην καταπολέμηση του κορωνοϊού

ΗΡΑΚΛΗΣ
Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχωράει ο ΓΣ Ηρακλής, ο οποίος μέσω σημερινής ανακοίνωσής του ενημερώνει ότι είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει όλες του τις αθλητικές εγκαταστάσεις στη «μάχη» εναντίον του κορωνοϊού!

Οι διοικούντες τον «γηραιό» θέλουν με αυτό τιν τρόπο να βοηθήσουν στη δημιουργία δομών που θα συμβάλλουν στην αποσυμφόρηση του συστήματος Υγείας, ενώ όπως επισημαίνουν στην ανακοίνωση έχουν ήδη ενημερώσει την διεύθυνση του ΑΧΕΠΑ για τις προθέσεις τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ. Ηρακλή:

«Σε μια περίοδο που τα πάντα δείχνουν να αλλάζουν στη ζωή μας, ο ΗΡΑΚΛΗΣ παραμένει πιστός στις αρχικές βάσεις πάνω στις οποίες δημιουργήθηκε, άνθισε και επί της ουσίας πορεύτηκε όλα τα αυτά τα χρόνια. Για όλους εμάς, όσους υπηρετούμε τον ΗΡΑΚΛΗ από οποιοδήποτε πόστο, δεν διανοηθήκαμε ποτέ να παρεκκλίνουμε από την έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης.

Δεν διανοηθήκαμε ποτέ να μην προσφέρουμε ό,τι μπορούμε, όπως μπορούμε στεκούμενοι πάντα στο πλάι της κοινωνίας, όποτε χρειάζεται. Όπως είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε και σε αυτές τις δύσκολες για όλο τον κόσμο εποχές.

Ως ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, έχουμε έρθει σε επαφή με την διοίκηση του ΑΧΕΠΑ, κατά την διάρκεια της οποίας δηλώσαμε ξεκάθαρα, ότι αν τα πράγματα ξεφύγουν από τον έλεγχο, πράγμα που απευχόμαστε, ο Σύλλογος μας είναι έτοιμος να διαθέσει όλους τους χώρους του Κοσμοπούλειου Αθλητικού Κέντρου για τη δημιουργία εγκαταστάσεων που θα αποσυμφορήσουν το ήδη επιφορτισμένο σύστημα Υγείας.

Κίνηση που έρχεται ως συνέχεια της πρόσφατης απόφασης να διατηρούμε καθημερινά την καφετέρια του Κατσάνειου ανοικτή. Για να προσφέρουμε οτιδήποτε χρειαστεί στους γιατρούς, στους νοσηλευτές, στους υπαλλήλους του γειτονικού ΑΧΕΠΑ. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτούς τους Ήρωες.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ λοιπόν είναι πανέτοιμος να δείξει και πάλι το δρόμο, όπως το έπραξε και στο παρελθόν. Όπως το έπραξε τον Αύγουστο του 1917 όταν το τότε γήπεδο της ομάδας μας μετατράπηκε σε καταυλισμό πυροπαθών, όπως το έπραξε λίγα χρόνια αργότερα, κατά την διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν ο ΗΡΑΚΛΗΣ πρόσφερε ξανά το γήπεδό του το οποίο μετατράπηκε σε προέκταση στρατιωτικού νοσοκομείου. Όπως είμαστε έτοιμοι να κάνουμε και τώρα σε μια προσπάθεια να φρενάρουμε την εξάπλωση του κορονοϊού.

Οι καιροί είναι δύσκολοι. Ο εχθρός αόρατος, αλλά όχι ανίκητος. Ως ΓΣ Ηρακλής παρακαλούμε όλους τους πολίτες να ακολουθήσουν τις οδηγίες που έχουν δοθεί και δίνονται καθημερινά, ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού, που ήδη έχει προκαλέσει θύματα και στη χώρα μας. Μείνετε λοιπόν στο σπίτι. Φροντίστε να περάσετε αυτό το χρόνο με δημιουργικό τρόπο και αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις. Δεν βάζουμε την προσωπική μας πλήξη πάνω από την κοινωνική υγεία. Δεν βάζουμε την προσωπική μας ψυχολογία πάνω από τη ζωή των συνανθρώπων μας.

Τα πράγματα ενδεχομένως να δυσκολέψουν στο μέλλον. Αλλά εμείς τουλάχιστον έχουμε μάθει στα δύσκολα και θα το παλέψουμε. Μέχρι εκεί που δεν πάει. Μέχρι τέλους. Ξανά. Και αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε.

1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ».

Διαβάστε επίσης:

Επικεφαλής ιατρικής επιτροπής FIFA: «Επικίνδυνο να αρχίσουν οι διοργανώσεις τον Μάιο»

Μεταναστευτικό - Καστανιές Έβρου: Άγρια επεισόδια και χρήση χημικών


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης