Κορωνοϊός, Αθλητισμός: Τι κάνουν οι αθλητές στο σπίτι;

Ο παγκόσμιος αθλητισμός έχει παραλύσει λόγω κορωνοϊού, αλλά οι σταρ προσπαθούν έστω και στα σπίτια τους να προπονηθούν αν και υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις

Athletes_Collage
Οι χώρες και τα σπορ όπου υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα είναι μετρημένες στα δάκτυλα (ίσως και του ενός χεριού), αλλά σύντομα παντού θα μπει λουκέτο και εκεί, ωστόσο έχει ενδιαφέρον να δούμε το πώς αντιδρούν οι σούπερ σταρ του παγκόσμιου αθλητισμού στην υποχρεωτική καραντίνα.

Κι είναι πραγματικά εντυπωσιακός ο διαφορετικός τρόπος με τον οποίο προσπαθούν να κρατηθούν σε… φόρμα σ’ αυτό το πρώτο Σαββατοκύριακο χωρίς αγωνιστική δράση.

Ο Σέρχιο Ράμος για παράδειγμα λιώνει στον διάδρομο καταπίνοντας χιλιόμετρα προκειμένου να κρατηθεί σε φόρμα (αλλά και να επιδείξει τη συλλογή με τα τατουάζ του).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Teletrabajo. // Teleworking. 🏃🏻♂ 🏋🏻♂ #YoEntrenoEnCasa #ITrainAtHome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergio Ramos (@sergioramos) στις



Ενώ ο συμπαίκτης του Φέντε Βαλβέρδε προτίμησε το να παίξει μπάλα με το σκύλο του!

Κλείσιμο
Valverde1


Το ίδιο ακριβώς έκανε και ο Ντόουγκλας Κόστα της Γιουβέντους με τη διαφορά ότι το έκανε στην ταράτσα του σπιτιού…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Eu e a @bella.samoiedaa passamos a quarantena assim ♥️🐶 • • Io e @bella.samoiedaa passiamo la quarantena cosi... ♥️🐶 #training #soccer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⚡️DC11⚡️ Fé Em Deus (@douglascosta) στις



…ενώ ένας άλλος μπιανκονέρο, ο Ματίας Ντε Λιχτ προτίμησε να παίξει πινγκ πονγκ με την αγαπημένη του Άνεκε…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Matthijs e AnneKee giocano a ping pong 🏓 . . . #juventus #deligt #cr #cristianoronaldo #cr7 #cr7juve #cristiano #ronaldo #cristianoronaldo7 #bonucci #paulodybala #dybala #higuain #deligt #pjanic #buffon #bernardeschi #calcio #photography #photooftheday #forzajuve #finoallafine #liveahead

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JuventusMania (@juventusmania1897) στις



Ένας ακόμη παίκτης της Μεγάλης Κυρίας, ο Αργεντινός Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος εμφανίζεται σύμφωνα με τα ΜΜΕ της πατρίδας του ότι είναι θετικός στον ιό, επέλεξε να αξιοποιήσει την καραντίνα, στην οποία βρίσκεται μαζί με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, επιδεικνύοντας τις ικανότητες του στη μαγειρική και δη στις συνταγές της πατρίδας του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Costumbres Argentinas en cuarentena 🇦🇷💙 @orianasabatini

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paulo Dybala (@paulodybala) στις



Ο Μπεν Φόστερ, τερματοφύλακας της Γουότφορντ το έριξε στο ποδήλατο, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έμεινε σπίτι και επέλεξε να αφιερώσει λίγο περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του…

Leva1


Σπίτι έμεινε και ο Νεϊμάρ, ωστόσο ο Βραζιλιάνος φρόντισε για μία ακόμη φορά να αποδείξει ότι λειτουργεί πολύ διαφορετικά απ’ ότι ο μέσος επαγγελματίας… Φυσικά πόσταρε κι αυτός φωτογραφίες του στα social media αλλά αντί να… προπονείται εμφανίζεται να παρακολουθεί αγαπημένες σειρές στο Netflix.

Neymar

Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η... δραστηριότητα του πρώτου σκόρερ της Λάτσιο Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος φρόντισε να αποδείξει ότι μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ξέρει με τι θα ασχοληθεί καθώς επέδειξε τις ικανότητες του στην... κομμωτική!

Imobile1


Εκτός ποδοσφαίρου ο Λιούις Χάμιλτον, μετά την αναβολή του Γκραν Πρι της Αυστραλίας, έμεινε στη Μελβούρνη κι αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο του κάνοντας… αναρρίχηση.

Hamilton
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης