Σοκαρισμένη η Νικόλ Σέρτζινγκερ από τη διαρροή προσωπικού της βίντεο με τον Λιούις Χάμιλτον

Σοκαρισμένη η Νικόλ Σέρτζινγκερ από τη διαρροή προσωπικού της βίντεο με τον Λιούις Χάμιλτον

Μεγάλη ανησυχία για τη σταρ των Pussycat dolls, καθώς το βίντεο με τον πρωταθλητή της Formula 1 Λιούις Χάμιλτον είχε διαγραφεί από το κινητό της - Δεν περιέχει γυμνό ή ερωτική επαφή

nicole_scherzinger_art
Για ποταπή και φρικτή ενέργεια κάνει λόγο η τραγουδίστρια των Pussycat dolls , Νικόλ Σέρτζινγκερ, δηλώνοντας σοκαρισμένη από τη διαρροή ενός προσωπικού της βίντεο με τον άλλοτε σύντροφό της και πρωταθλητή της Formula 1, Λιούις Χάμιλτον.

Μιλώντας στο πάρτι του Έλτον Τζον για τα Όσκαρ, η εντυπωσιακή Σέρτζινγκερ είπε πως «δεν μπορώ να καταλάβω πραγματικά γιατί να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο, ή γιατί να το διαρρεύσει. Είναι ένα απίστευτα ποταπό πράγμα για να κάνει κανείς».

Η Σέρτζινγκερ σχολίασε την ενέργεια ενός αγνώστου να ανεβάσει στα social media το διάρκειας δυόμισι λεπτών βίντεο, όπου η ίδια και ο Χάμιλτον, με τον οποίο είχε σχέση επτά χρόνια (ως το 2015), φαίνονται να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται στο κρεβάτι.

Τόσο η γνωστή τραγουδίστρια, όσο και ο πιλότος της Forrmula 1 έχουν σοκαριστεί από το γεγονός και αναζητούν τον δράστη.

Το βίντεο έχει τραβηχτεί με κινητό τηλέφωνο και δεν περιέχει γυμνό ή σκηνές σεξ. Όπως αναφέρθηκε στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της βρετανικής Sun, η Σέρτζινγκερ είχε διαγράψει το βίντεο πριν από πολύ καιρό, γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχει πέσει θύμα χάκερ, με τον τελευταίο να έχει στην κατοχή του και άλλο υλικό.

serzi2

sertzi2
sertzi3
sertzi4
sertzi5
sertzi6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης