Ένινγκ: «Σήμερα είχαμε μια χρεοκοπία του ποδοσφαίρου»

Ένινγκ: «Σήμερα είχαμε μια χρεοκοπία του ποδοσφαίρου»

Ο τεχνικός του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ στη συνέντευξη Τύπου είχε έντονα παράπονα μετά την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου μιλώντας για χρεοκοπία του ποδοσφαίρου

5051726
Αναλυτικά όσα είπε ο Ένινγκ στη συνέντευξη Τύπου:

«Έχω μια μεγάλη καριέρα. Έχω ζήσει πολλά. Αυτό που έγινε δεν το έχω ξαναζήσει. Όσα έγιναν εδώ δεν είναι καλά για το ποδόσφαιρο. Δεν είχαμε καμία πληροφόρηση για 30 λεπτά και ξαφνικά βγήκε ο διαιτητής και είπε παίξτε. Ο βοηθός μου δέχθηκε ένα χτύπημα και σωριάστηκε στο έδαφος. Παίξαμε μέχρι το τέλος. Μη με ρωτάτε αν βρήκα το αποτέλεσμα καλό . Δεν έχει καμία σημασία. Πρέπει όλοι να προσέξουμε να μη χαλάσουμε το ποδόσφαιρο. Σήμερα είχαμε μια χρεοκοπία του ποδοσφαίρου», ανέφερε αρχικά.

Για το τι του είπε ο βοηθός του για το περιστατικό: «Δεν νιώθει καλά, έχει ζαλάδες και δεν μπορεί να μας εξηγήσει. Δεν γνωρίζω τι έχει γίνει ακριβώς».

Γιατί κάνει τόσο θέμα αφού δεν γνωρίζει τι έγινε και τι γνωρίζει για όσα έγιναν στα αποδυτήρια: «Θα αστειεύεστε. Πριν το ματς είχαμε πει με την ΑΕΚ να κάνουμε την προθέρμανση απέναντι από το πέταλο για λόγους ασφαλείας. Αλλά μετά μας είπε ο διαιτητής να κάνουμε ζέσταμα μπροστά στους οπαδούς της ΑΕΚ. Προφανώς υπάρχει κάποιο χτύπημα και μου κάνετε τέτοια ερώτηση. Επισήμως δεν έχουμε ενημέρωση για την καθυστέρηση που υπήρχε».

Για το αν στη χρεοκοπία του ποδοσφαίρου συμπεριλαμβάνει και τις διαιτητικές αποφάσεις: «Πείτε μου κάποια αντίστοιχη κατάσταση σε οποιοδήποτε γήπεδο στον κόσμο. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στα ελληνικά γήπεδα. Πρέπει να μπει μια τελεία».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης