Προς play-off ο Τσιγκρίνσκι, χάνει Πανιώνιο ο Ολιβέιρα

Προς play-off ο Τσιγκρίνσκι, χάνει Πανιώνιο ο Ολιβέιρα

Πολύ προσεκτικοί στην ΑΕΚ με τα θέματα τραυματισμών που έχουν προκύψει, καθώς στο πλάνο υπάρχει Κύπελλο και play-off

aeks
Προσέχουν για να… έχουν στην ΑΕΚ σε ό,τι αφορά την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τους τραυματίες και κυρίως με τα βασικά στελέχη, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Νέλσον Ολιβέιρα.

Συγκεκριμένα, για τον Ουκρανό αμυντικό που ούτως ή άλλως παρουσιάζει δεδομένη ευπάθεια στους μυϊκούς τραυματισμούς, η πρόθεση του Μάσιμο Καρέρα είναι να του δώσει όσο χρόνο χρειαστεί προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως τη θλάση την οποία υπέστη στην προθέρμανση του ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο βασικός στόχος της τεχνικής ηγεσίας είναι να έχει τον ηγετικό σέντερ μπακ στο 100% στη διαδικασία των play-off, ενώ σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ» το πιθανότερο σενάριο είναι να χάσει το πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Άρη.

Από εκεί και πέρα, παρά την πρώτη ανησυχία που διαπιστώθηκε με την κατάσταση του Νέλσον Ολιβέιρα, η κατάσταση του Πορτογάλου δεν φαίνεται να είναι τόσο σοβαρή, με το θετικό στοιχείο της υπόθεσης να είναι το γεγονός ότι οι πόνοι που αισθάνθηκε κόντρα στον ΟΦΗ δεν ήταν στο ίδιο που είχε ενοχλήσεις στους κοιλιακούς. Σε κάθε περίπτωση, αναμένεται να προφυλαχθεί κόντρα στον Πανιώνιο.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον Μπάρκα, η κατάσταση είναι πιο πολύπλοκη, αφού η επέμβαση που έκανε δεν είναι απλή υπόθεση και αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων σε περίπου 20 μέρες, οπότε η επιστροφή του στα γκολπόστ αναμένεται στα τέλη Μαρτίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης