Πίστη στον Παναθηναϊκό για την ανατροπή και... καμπανάκι από τον Δώνη

Πίστη στον Παναθηναϊκό για την ανατροπή και... καμπανάκι από τον Δώνη

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στους παίκτες του μετά το 2-0 της Τούμπας, στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου αναφέρθηκε στην έλλειψη αντίδρασης στο δεύτερο ημίχρονο, ζήτησε περισσότερα από τους έμπειρους και μετέφερε την πίστη του για ολική ανατροπή πρόκρισης στο ΟΑΚΑ

5025701
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-0 από τον ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και πηγαίνει στην ρεβάνς του ΟΑΚΑ(12/2) με την πλάτη στον τοίχο, ψάχνωντας μία επική ανατροπή!

Μετά το τέλος του παιχνιδιού και ενώ η αποστολή είχε καταλύσει στο ξενοδοχείο, ο Γιώργος Δώνης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Έλληνας προπονητής στάθηκε στην έλλειψη αντίδρασης μετά το 2-0 του ΠΑΟΚ, υπογράμμισε την ανάγκη να βγουν μπροστά οι πιο έμπειροι στα δύσκολα ενώ εξέφρασε την πίστη του για ανατροπή της κατάστασης στο δεύτερο ματς!

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η κακή μέρα. Δεν με ενόχλησε αυτό. Δεν μου άρεσε ότι αφήσαμε το παιχνίδι, ειδικά μετά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ. Έχω απαιτήσεις από τους πιο έμπειρους και πρέπει αυτοί στα δύσκολα να δείχνουν τον δρόμο και στους υπόλοιπους. Από κει και πέρα, όπως σας είχα πει και στο ημίχρονο με την ΑΕΚ που χάναμε 2-0, εγώ το πιστεύω! Μπορούμε να το κάνουμε και θα το κάνουμε. Μπορούμε και 3 και 4-0 να νικήσουμε αρκεί να έχουμε πίστη και την απόδοση που πρέπει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης