Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Η «Βασίλισσα»... κατάπιε τις «νυχτερίδες»

Βαλένθια-Ρεάλ Μαδρίτης 1-3: Η «Βασίλισσα»... κατάπιε τις «νυχτερίδες»

Οι Μαδριλένοι πέρασαν εύκολα στον τελικό του Σούπερ Καπ και περιμένουν τον αντίπαλό τους από την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης

modric_real
Η Ρεάλ ήταν εξαιρετική στην Τζέντα, πέρασε εύκολα (3-1) το εμπόδιο της Βαλένθια στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ και στον τελικό της Κυριακής περιμένει τον νικητή του Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο. Πέντε γκολ ο Μόντριτς στη σεζόν, τα περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά με τη Βασίλισσα.

Με πέντε χαφ και τον Γιόβιτς μοναδικό προωθημένο παρουσιάστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό με τη Βαλένθια στη Τζέντα. Η Βασίλισσα πήρε τον έλεγχο με το... καλημέρα, πίεσε και στο 6ο λεπτό είχε την πρώτη καλή ευκαιρία, αλλά την καρφωτή κεφαλιά του Βαράν έβγαλε εντυπωσιακά ο Ντομενέχ! Η Ρεάλ πίεσε ψηλά τη Βαλένθια και το γκολ ήρθε στο 16' με έναν... απίθανο τρόπο! Οι Μαδριλένοι κέρδισαν κόρνερ, ο Κρόος έπιασε στον ύπνο τον Ντομενέχ που ήταν εκτός εστίας και με απευθείας εκτέλεση πέτυχε το πρώτο γκολ του νέου Σούπερ Καπ! Η κατοχή για τη Βασίλισσα έφτασε στο 70%, με τη Βαλένθια να είναι εγκλωβισμένη και αδύναμη να αναπτυχθεί σωστά.

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης για να κάνουν οι «Νυχτερίδες» την πρώτη φάση. Ο Γκαμεϊρό βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ. Αντίθετα, η Ρεάλ ήταν πιο κυνική και δέκα λεπτά αργότερα βρήκε ξανά δίχτυα. Το σουτ του Μόντριτς βρήκε στα πόδια του Κοντογκμπιά, ο Ισκο πήρε το ριμπάουντ και με άψογο πλασέ πέτυχε το 2-0. Οι Μαδριλένοι εκμεταλλεύθηκαν την κακή ανασταλτική λειτουργία της αντιπάλου και στο 42΄πλησίασαν στο τρίτο γκολ. Η κεφαλιά του Ισκο βρήκε το δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Ντομενέχ είχε σούπερ επέμβαση στο πλασέ του Γιόβιτς.

Το σκηνικό στην επανάληψη δεν άλλαξε, η Ρεάλ είχε τον απόλυτο έλεγχο, η κατοχή ήταν πάνω από το 60% και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα από την αντίπαλό της. Στο 60' ο Βαλβέρδε έχασε καλή ευκαιρία για να σκοράρει, όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Μόντριτς με μοναδικό τελείωμα πέτυχε το γκολ! Ο ρυθμός έπεσε, το μυαλό της Βασίλισσας ήταν στον τελικό και η Βαλένθια βρήκε χώρους για να απειλήσει. Ο Φεράν σε δυο περιπτώσεις δε βρήκε δίχτυα, αλλά το κατάφερε στις καθυστερήσεις ο Παρέχο με πέναλτι. Ο Ράμος έκανε χέρι και με τη βοήθεια του VAR η Βαλένθια μείωσε σε 3-1.

Δείτε το βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Κλείσιμο


Βαλένθια (4-4-2): Ντομενέχ, Γκαγιά, Γκάμπριελ, Γκαράι, Βας. Σολέρ, Παρέχο, Κοντογκμπιά (58' Γκόμες), Κοκλέν (83' Σομπρίνο), Τόρες, Γκαμεϊρό (70΄ Τσερίσεβ)

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-2-1): Κουρτουά, Μεντί (71' Μαρσέλο), Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Κρόος, Κασεμίρο, Βαλβέρδε, Μόντριτς (77' Χάμες), Ίσκο, Γιόβιτς (73' Μαριάνο Ντίας).

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης