Διακοπή στον αγώνα βόλεϊ ΠΑΟ-Φοίνικας Σύρου λόγω της καταιγίδας

Διακοπή στον αγώνα βόλεϊ ΠΑΟ-Φοίνικας Σύρου λόγω της καταιγίδας

Δυο διακοπές σημειώθηκαν στο τρίτο και τέταρτο σετ του αγώνα βόλεϊ Παναθηναϊκός-Φοίνικας Σύρου, καθώς η οροφή του κλειστού του Αμαρουσίου έσταζε λόγω βροχής - Οι Συριανοί απείλησαν με αποχώρηση από το παιχνίδι

4959663
Απίστευτο και όμως... ελληνικό αυτό που συνέβη στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ βόλεϊ ανδρών ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Φοίνικα Σύρου.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας διεκόπη αρχικά στο τρίτο σετ, καθώς διαπιστώθηκε πως εξαιτίας της σφοδρής καταιγίδας έσταζε η οροφή και το νερό έπεφτε στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών. Ως εκ τούτου, ο διαιτητής αποφάσισε τη διακοπή της αναμέτρησης, η οποία και επανεκκίνησε 10 λεπτά αργότερα.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα ωστόσο δεν εξασθένισαν με αποτέλεσμα να υπάρξει και δεύτερη διακοπή στο ματς στο στο 18.8 λεπτό του τέταρτου σετ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι συνεχείς διακοπές της αναμέτρησης αναστάτωσαν τόσο τους αθλητές όσο και τους προπονητές των ομάδων, με τους φιλοξενούμενους μάλιστα να απειλούν με αποχώρηση.

Agios_Thomas2
Κλείσιμο


Live Streaming Παναθηναϊκός-Φοίνικας Σύρου Ημιτελική Φάση  LEAGUE CUP ''ΝΙΚΟΣ ΣΑΜAΡΑΣ"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης