Ο Ολυμπιακός αναπροσαρμόζει τα σχέδια του με την Τότεναμ λόγω Μουρίνιο

Ο Ολυμπιακός αναπροσαρμόζει τα σχέδια του με την Τότεναμ λόγω Μουρίνιο

Στο παιχνίδι της Τότεναμ με την Γουέστ Χαμ θα έχουν πλέον στραμμένη την προσοχή τους στον Ολυμπιακό, μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του αγγλικού συλλόγου

martins-osfp1
Αναγκασμένοι να προσαρμόσουν τα πλάνα τους στη λογική της Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος από χθες ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της αγγλικής ομάδας, είναι στον Ολυμπιακό για το παιχνίδι των δύο ομάδων την ερχόμενη Τρίτη για την προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Όπως γράφει σήμερα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», η προετοιμασία που είχε γίνει από τους συνεργάτες του Πέδρο Μαρτίνς πάει χαμένη μετά την αλλαγή που σημειώθηκε στον πάγκο των Λονδρέζων.

Τουλάχιστον οι Πειραιώτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα μικρό δείγμα των σκέψεων του Μουρίνιο στο προσεχές παιχνίδι της Τότεναμ με την Γουέστ Χαμ για την Premier League.

Με επτά Πορτογάλους στον Ολυμπιακό έμοιαζε, εξάλλου, αναπόφευκτο να μη συζητηθεί η πρόσληψη Μουρίνιο.

Η ανακοίνωση από τον λονδρέζικο σύλλογο έγινε λίγη ώρα πριν από τη χθεσινή προπόνηση των Πειραιωτών στο Ρέντη και, όπως είναι λογικό, συζητήθηκε αρκετά η συγκεκριμένη εξέλιξη μεταξύ του προπονητικού επιτελείου και των ποδοσφαιριστών.

Άλλωστε, στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας βρίσκονται ο Πέδρο Μαρτίνς μαζί με τους συνεργάτες του (Αντόνιο Ενρίκες, Ρουί Πέδρο Κάστρο και Λουίς Αντέρο Λόμπο) μαζί με τους παίκτες (Σεμέδο, Γκασπάρ, Ποντένσε, Σα).

Μάλιστα, θα είναι η πρώτη φορά που ο Μαρτίνς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον «Special One» που έχει μεγάλη καριέρα στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ για πρώτη φορά και ο Ολυμπιακός θα παίξει κόντρα στον Πορτογάλο προπονητή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης