Premier League: Εκτός δράσης μέχρι τέλος του 2019 ο Γιορίς

Premier League: Εκτός δράσης μέχρι τέλος του 2019 ο Γιορίς

Ο τερματοφύλακας της Τότεναμ, Ούγκο Γιορίς, αναμένεται να μην αγωνιστεί ξανά ως το τέλος του 2019 μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγκώνα κατά τη διάρκεια του ματς της ομάδας του με την Μπράιτον το περασμένο Σάββατο

HUGO_LLORIS
Ο Ούγκο Γιορίς υπέστη σοκαριστικό τραυματισμό στην ήττα της Τότεναμ με 3-0 από την Μπράιτον «διαλύοντας» σχεδόν τον αγκώνα του.

Η εικόνα ήταν σοκαριστική αλλά οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι δεν υπέστη κάταγμα αλλά εξάρθρωση και υπήρξε ανακούφιση στους «Σπερς».

Σήμερα όμως ο Γάλλος τερματοφύλακας μετέβη στο Παρίσι για περαιτέρω εξετάσεις στις οποίες διαγνώστηκε ζημιά στους συνδέσμους του χεριού του λόγω της εξάρθρωσης.

Συνεπώς ο Γιορίς δεν αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα εντός του 2019!

Μάλιστα κατά την παραμονή του στην «Πόλη του φωτός» συναντήθηκε με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των «τρικολόρ» Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο οποιός στη συνέχεια επιβεβαίωσε σε δηλώσεις τους τα παραπάνω είπε:

«Δεν είμαι γιατρός αλλά ο τραυματισμός του φαίνεται σοβαρός, θα χρειαστούν πολλές εβδομάδες ίσως και πολλοί μήνες. Δεν θα είναι μαζί μας ούτε τώρα αλλά ούτε και για τα ματς του Νοεμβρίου. Για την ακρίβεια η αποθεραπεία του δεν θα ολοκληρωθεί πριν τελειώσει το έτος».

Κλείσιμο
Τον μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» πάντως τον έχει ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο που βλέπει την ομάδα του να μην έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν και να χάνει για αρκετό καιρό το βασικό της τερματοφύλακα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης