Ντέρμπι Κάουντι: Το οικογενειακό δείπνο εξελίχθηκε σε τροχαίο μεθυσμένων παικτών

Ντέρμπι Κάουντι: Το οικογενειακό δείπνο εξελίχθηκε σε τροχαίο μεθυσμένων παικτών

Η διοίκηση της Ντέρμπι παρέθεσε δείπνο στους παίκτες σε μια προσπάθεια σύσφιξης των σχέσεων του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά ορισμένοι εξ αυτών το παράκαναν με το ποτό και τα "κριάρια" έχασαν τρεις παίκτες σε τροχαίο ατύχημα!

Derby
Τι το ήθελε το οικογενειακό δείπνο η διοίκηση της Ντέρμπι Κάουντι; Η επόμενη ομάδα του Γουέιν Ρούνει (από τον Ιανουάριο αναλαμβάνει παίκτης-προπονητής) έχασε μέχρι το τέλος της σεζόν τον αρχηγό της Ρίτσαρντ Κίοχ, ενώ άγνωστος παραμένει ο χρόνος απουσίας των Τομ Λόρενς, Μέισον Μπένετ.

Οι τρεις τους ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα με τον πρώτο να τραυματίζεται σοβαρά στο γόνατο, ενώ στους άλλους δύο απαγγέλθηκαν ήδη κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρρεια μέθης και στις 15 Οκτωβρίου θα περάσουν από δίκη!

Στο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο πολυτελή οχήματα (τα οποία οδηγούσαν προφανώς οι παραπάνω ποδοσφαιριστές) με τη διοίκηση της Ντέρμπι να δίνει... στεγνά τους αθλητές της!

«'Ενα μικρό γκρουπ αθλητών, συμπεριλαμβανομένου του αρχηγού μας, συνέχισε να πίνει το βράδυ. Έπρεπε να γνωρίζουν πότε να σταματήσουν, αλλά και να επιλέξουν να επιστρέψουν στις οικείες τους με τα αυτοκίνητα που είχε προνοήσει ο σύλλογος να υπάρχουν, ωστόσο επέλεξαν να μείνουν έξω έως αργά», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση και σε κάποιο σημείο συμπληρώνει:

«Οι εμπλεκόμενοι ποδοσφαιριστές ξέρουν ότι θα πληρώσουν βαρύ τίμημα για τις πράξεις τους, αλλά θα έχουν την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράσταση μας κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης τους και μέχρι την επιστροφή τους στην ομάδα μας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης