ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός 91-66: Οι Ρώσοι «διέλυσαν» τους «ερυθρόλευκους» και τους χτύπησαν... καμπανάκι

ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός 91-66: Οι Ρώσοι «διέλυσαν» τους «ερυθρόλευκους» και τους χτύπησαν... καμπανάκι

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας διέλυσε τον Ολυμπιακό (91-66) στον τελικό του «Γκομέλσκι Καπ» και φανέρωσε όλες τις αδυναμίες των «ερυθρόλευκων»

OSFP
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανέδειξε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός και τον διέλυσε με 91-66. Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν χωρίς τον Σπανούλη, η ποιότητα της ΤΣΣΚΑ είναι αναμφίβολη, αλλά αυτά δεν αποτελούν δικαιολογίες για την πολύ άσχημη εικόνα που έδειξαν οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Ντέιβιντ Μπλατ καλείται να δώσει λύσεις σε μεγάλα και πολλά προβλήματα που έχει η ομάδα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλύτερα την αναμέτρηση και με πρωταγωνιστές τους Μπολομπόι και Χάκετ βρέθηκαν γρήγορα στο 17-5 (8'). Οι «ερυθρόλευκοι» αδυνατούσαν να βρουν τρόπο να σκοράρουν και είχαν χαμηλά ποσοστά (2/12 σουτ), όμως η είσοδος του Πάντερ άλλαξε πλήρως την εικόνα. Με 9 συνεχόμενους πόντους του Αμερικανού, οι Πειραιώτες μείωσαν σε 19-14 (10΄).

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι πλήρωσαν το κακό μπάσκετ που έπαιξαν σε άμυνα κι επίθεση. Η ποιότητα των παικτών της ΤΣΣΚΑ δεν την εμπόδισε να «σκορπίσει» τους φιλοξενούμενους κι έτσι η διαφορά ξεπέρασε τους 20 πόντους.

Κλείσιμο
Η άμυνα της ΤΣΣΚΑ έκανε τη ζωή των παικτών του Μπλατ εξαιρετικά δύσκολη και στο τρίτο δεκάλεπτο. Στην άλλη πλευρά του γηπέδου η τεράστια διαφορά ποιότητας και ταλέντου ήταν εμφανής και έτσι ο Τζέιμς έκανε το 62-36 (26') ενώ μετά άγγιξε και το +30 (68-38, 28').

Η διαφορά ποιότητας των ομάδων ήταν τόσο μεγάλη που παρά τις αλλαγές του Ιτούδη η ΤΣΣΚΑ συνέχισε να διευρύνει το σκορ (89-43, 35').

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 48-30, 75-46, 91-66

πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης