Δώνης στους παίκτες του Παναθηναϊκού: Έτσι να παίζουμε, σαν ομάδα

Δώνης στους παίκτες του Παναθηναϊκού: Έτσι να παίζουμε, σαν ομάδα

Τα λόγια του Γιώργου Δώνη στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό

donis-pao
Ο Γιώργος Δώνης θέλησε να επιβραβεύσει τους παίκτες του για την αντίδραση που έβγαλαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1), αλλά και να τους υπενθυμίσει πως μόνο αν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει ενωμένος μπορεί να έχουν συνέχεια οι καλές εμφανίσεις.

«Παναθηναϊκός είμαστε, δεν πανηγυρίζουμε τις ισοπαλίες! Συγχαρητήρια για την προσπάθεια, αλλά πρέπει να είμαστε έτσι και στην συνέχεια. Να παίζουμε έτσι, σαν ομάδα. Να είμαστε ομάδα! Οι παλιοί να βοηθάνε τους νέους. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά. Και πάντα να παίζουμε με ψυχή! Σε κάθε παιχνίδι να κάνουμε κατάθεση ψυχής στο γήπεδο, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Είμαι δίκαιος προπονητής, κάνω κι εγώ τα λάθη μου, αλλά πάντα θα παίζουν οι καλύτεροι. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα αδικήσω κανέναν. Αυτό που θέλω από σας είναι να είμαστε ομάδα», τόνισε ο τεχνικός του «τριφυλλιού», με τους παίκτες να τον χειροκροτούν στο τέλος της ομιλίας του.

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται στον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Σίγουρα απών θα είναι ο Μακέντα μετά την θλάση που υπέστη στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού και θα απουσιάσει δύο με τρεις εβδομάδες.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης