Champions League, Γιορίς: Το Καραϊσκάκης δεν είναι το ιδανικό μέρος για πρεμιέρα

Champions League, Γιορίς: Το Καραϊσκάκης δεν είναι το ιδανικό μέρος για πρεμιέρα

Στη δυναμική της έδρας του Ολυμπιακού, στις νίκες που έχουν πετύχει οι Πειραιώτες απέναντι σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, καθώς και στον Ματιέ Βαλμπουενά αναφέρθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ούγκο Γιορίς

γιορις
Μετά τον Πέντρο Μαρτίνς και τον Παπέ Σισέ, σειρά πήραν οι Μαουρίσιο Ποκετίνο και Ούγκο Γιορίς, με τον Γάλλο τερματοφύλακα να εκπροσωπεί τους παίκτες της Τότεναμ στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο Γάλλος τερματοφύλακας επισήμανε στην Σ.Τ. για:

Όσα ξέρει για την έδρα του Ολυμπιακού και ομάδες που έχασαν όπως η Ατλέτικο: «Φυσικά. Όλοι ξέρουμε τον Ολυμπιακό. Είναι μία μεγάλη ομάδα με ιστορία. Περιμένουμε ένα σκληρό και δυνατό ματς και μία δύσκολη έδρα. Δεν είναι το πιο εύκολο μέρος να έρχεται κάποιος να παίξει στην πρεμιέρα. Ερχόμαστε εδώ με ταπεινότητα και για να αρχίσουμε την διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Τον Βαλμπουενά: «Ναι φυσικά. Έχουμε μοιραστεί αρκετά ματς στην Εθνική. Έχουμε βρεθεί αντίπαλοι στο γαλλικό πρωτάθλημα. Είναι πολύ ποιοτικός και θα δώσει μεγάλη εμπειρία στον Ολυμπιακό. Ήξερα ότι έπαιζε Ρωσία, Τουρκία και τώρα στην Ελλάδα. Έχει μεγάλη ποιότητα και όπου και να έπαιξε ήταν καθοριστικός και επιδραστικός για την ομάδα του».

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης