Γκρίνια του Φουρνιέ μετά την 3η θέση της Γαλλίας στο Μουντομπάσκετ: Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν πόσο καλά τους κάνει η εθνική
Ο Εβάν Φουρνιέ κατέκρινε τους παίκτες που με περισσή ευκολία απείχαν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ο Εβάν Φουρνιέ δεν έδειξε απόλυτα ικανοποιημένος από το χάλκινο μετάλλιο της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ παράλληλα καυτηρίασε την στάση αρκετών παικτών που απείχαν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.
«Νιώθω ότι θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα. Θα θυμάμαι εκείνο το παιχνίδι κόντρα στην Αργεντινή για ολόκληρη την ζωή μου. Αυτό είναι ένα μάθημα, τόσο για την καριέρα μου όσο και για εμένα ως προσωπικότητα. Ήρθαμε εδώ για το χρυσό μετάλλιο, όχι για το χάλκινο ή για να κερδίσουμε την Team USA
», τόνισε αρχικά και προσέθεσε:
«Με ενόχλησε το ζήτημα με τις απουσίες. Για να είμαι ειλικρινής, όταν κοιτάς τον Λεμπρόν Τζέιμς, τον Κέβιν Ντουράντ και τον Κάιρι Ίρβινγκ, όλοι αυτοί οι παίκτες ήρθαν ήδη εδώ και νίκησαν, οπότε είναι εντάξει. Αλλά για φίλους μου όπως ο Τομπάιας Χάρις σκέφτηκα ότι είναι μία σπουδαία ευκαιρία για αυτόν ώστε να δει κάτι διαφορετικό για να διαγωνιστεί. Νομίζω ότι δεν αντιλαμβάνονται πόσο ωφέλιμο είναι για την καριέρα τους. Είναι σπουδαίο τουρνουά, σπουδαίο μπάσκετ με τεράστια ένταση. Γνωρίζω ότι πρέπει να δουλέψουμε στο παιχνίδι μας, αλλά αυτός είναι ένας καλύτερος τρόπος. Αυτό είναι που θέλεις αν είσαι ανταγωνιστικός. Οι καριέρες μας διαρκούν 10-12 χρόνια. Θέλεις να κερδίσεις τα πάντα στο διάστημα αυτό».
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.