Women's Super League: Ντέρμπι μεταξύ γυναικών με απίθανα γκολ σε Μάντσεστερ και Λονδίνο!

Women's Super League: Ντέρμπι μεταξύ γυναικών με απίθανα γκολ σε Μάντσεστερ και Λονδίνο!

Η νέα σεζόν της Women's Super League, οπως ονομάζεται το γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Αγγλία, έκανε σέντρα χθες με κυρίως πιάτο το πρώτο ιστορικά γυναικείο ντέρμπι του Μάντσεστερ  ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ, ενώ έγινε και η Τσέλσι αντιμετώπισε την Τότεναμ - Δυο μεγάλα ματς με τρομερά γκολ

MANCHESTER_GYNAIKES
Στο «Etihad», βρέθησαν στις εξέδρες 31.213 οπαδοί, ένας αριθμός που είναι περίπου ο 6πλάσιος από το αμέσως προηγούμενο ρεκόρ.

Η Καρολίν Γουέιρ εξαπάλυσε έναν αριστερό «κεραυνό» για να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό 1-0 υπέρ των «πολιτών» στο πρώτο ντέρμπι της πόλης σε γυναικείο επίπεδο. Ο Νικ Κούσινγκ, προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, δήλωσε μάλιστα μετά το ματς πως πέρα από τη νίκη χαίρεται που αποζημιώθηκαν οσοι διάλεξαν να βρεθούν στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν το ματς, αφού «τόσο ανταγωνιστικά ματς και τόσο όμορφα γκολ φέρνουν τους φιλάθλους πιο κοντά στο γυναικείο ποδόσφαιρο» οπως είπε.

Κλείσιμο
Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, στο ντέρμπι του Λονδίνου, Τσέλσι και Τότεναμ συγκέντρωσαν κάτι λιγότερο από 25.000 οπαδούς και η Μπέθανι Ίνγκλαντ πέτυχε κι εκείνη ένα τρομερό γκολ για να χαρίσει στις «μπλε» τη νίκη με σκορ 1-0.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης