O Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι το πρώτο φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα

O Βίρτζιλ Φαν Ντάικ είναι το πρώτο φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα

O ακρογωνιάιος λίθος της άμυνας της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ Φαν Ντάικ προβάλλει ως φαβορί για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας για φέτος με τον Λίονελ Μέσι και τον Άλισον Μπέκερ να ακολουθούν

Virgil-van-Dijk
Ο Λούκα Μόντριτς θεωρήθηκε προσωρινή εξαίρεση στον κανόνα όταν πέρυσι κατέκτησε τη Χρυσή Μπάλα, σπάζοντας τη δεκαετή κυριαρχία των Μέσι και Ρονάλντο στο θεσμό, οι οποία μετράνε από πέντε κατακτήσεις. Σύμφωνα πάντως με τα προγνωστικά, των στοιχηματικών εταιρειών τουλάχιστον, ούτε φέτος προβλέπεται να επιστρέψει κάποιος από τους δύο στο θρόνο του.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ φαίνεται να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να στεφθεί νικητής και να γίνει ο πρώτος αμυντικός που κατακτά τη Χρυσή Μπάλα μετά τον Φάμπιο Καναβάρο το 2006. Ο Λίονελ Μέσι βρίσκεται στη δεύτερη θέση της λίστας των φαβορί ενώ ακολουθεί ο Άλισον Μπέκερ, με τον Ρονάλντο να είναι τέταρτος.

Στην πέμπτη και στην έκτη θέση βρίσκονται ο Σάντιο Μανέ και ο Μο Σαλάχ αντίστοιχα. Άλλοι δύο παίκτες της πρωταθλήτριας Ευρώπης Λίβερπουλ δηλαδή, η οποία έχει τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση στη συγκεκριμένη λίστα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης