Θέλει Ίλια Ίβιτς για τεχνικό διευθυντή στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης

Θέλει Ίλια Ίβιτς για τεχνικό διευθυντή στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης

Πρώτα θέλει να κλείσει το θέμα του τεχνικού διευθυντή το αφεντικό της ΑΕΚ και μετά αυτό του προπονητή - Στόχος για τη θέση ο Σέρβος πρώην άσος και τεχνικός διευθυντής της Ένωσης - Προτεραιότητα για τον  προπονητή ο Γκουστάβο Πογιέτ

ivits_aek
Η περίπτωση του Γκουστάβο Πογέτ είναι από αυτές που απασχολούν για το θέμα του προπονητή στην ΑΕΚ για να διαδεχθεί τον Μιγκέλ Καρντόσο. Όμως αυτό δεν είναι δεδομένο ότι θα κλειδώσει σαν πρόσωπο αν προκύψει νωρίτερα (όπως και θα έπρεπε βέβαια) τεχνικός διευθυντής στην Ένωση.

Και πολύ περισσότερο αν αυτός είναι ο Ίλια Ίβιτς που αποτελεί τον βασικό στόχο και την προσωπική επιλογή του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ένα ζήτημα που θα ξεκαθαρίσει πιο γρήγορα από ότι το θέμα του διαδόχου του Πορτογάλου τεχνικού...

Επαφή έχει γίνει αλλά όχι ακόμη η καθοριστική κουβέντα.

Φαίνεται πως το μεγάλο αφεντικό της ΑΕΚ έχει καταλάβει πως όλα όσα πρέπει να διορθωθούν αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα και δεν απαιτούνται λύσεις χωρίς προοπτική αλλά αντιθέτως επιλογή προσώπου που θα δώσει τέλος μια και καλή στο πρόβλημα της κεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, του αφεντικού του, διότι αυτό συνιστά η θέση του τεχνικού διευθυντή!

Αυτό που πρέπει να γίνει είναι η κουβέντα των δύο ανδρών προκειμένου να μάθουμε αν και κατά πόσο θα ενδιαφερόταν και ο Ιλια Ίβιτς για να επιστρέψει σε ένα πόστο που έκανε εξαιρετική δουλειά για την ΑΕΚ. Πάντως σύντομα και άμεσα αναμένονται εξελίξεις στο θέμα αφού η Ένωση και ειδικά ο Μελισσανίδης καίγεται για να φέρει ξανά στην ομάδα τον Ίβιτς και να αλλάξει η κατάσταση όλη.

Πηγή: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης