Από το PAOK TV το ματς της πρεμιέρας ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός

Από το PAOK TV το ματς της πρεμιέρας ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός

Δύο ήταν οι επιλογές που είχε ο ΠΑΟΚ για τη μετάδοση της πρεμιέρας κόντρα στον Παναιτωλικό, από την στιγμή που δεν έχει βρει νέα τηλεοπτική στέγη: OPEN ή PAOK TV - Τελικά, θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι της ομάδας

PAOKTV
Από το PAOK ΤV θα έχουν τη δυνατότητα οι φίλοι της ομάδας και όχι μόνο να παρακολουθήσουν την Κυριακή την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος απέναντι στον Παναιτωλικό.

Με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των νταμπλούχων Ελλάδας να είναι στον… αέρα, επιλέχθηκε τελικά το επίσημο κανάλι του «Δικεφάλου» για την ζωντανή μετάδοση της πρεμιέρας.

Όσοι θα θελήσουν θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση σε Ελλάδα και στο εξωτερικό δεν έχουν παρά να επιλέξουν τη διαδικασία του pay per view.

Το PAOK TV φέτος μέσα από την πλατφόρμα του Youtube όλα τα παιχνίδια της προετοιμασίας σε Ολλανδία και Βέλγιο, με την ζωντανή μετάδοση ενός επίσημου αγώνα πρωταθλήματος να αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για τους νταμπλούχους Ελλάδας, αφού βγαίνουν πρώτοι σε μια νέα αγορά και σηματοδοτούν την επόμενη μέρα σ’ ότι αφορά τις μεταδόσεις αγώνων ποδοσφαίρου στη χώρα μας.

Η μετάδοση των φιλικών προετοιμασίας σε συνδυασμό με την προβολή της ταινίας για την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος και το πλούσιο υλικό που προσφέρει το PAOK TV, έφεραν την εντυπωσιακή άνοδο του καναλιού. Μέσα σε δύο μήνες το κανάλι μας στο YouTube κατέγραψε 16.600 νέους συνδρομητές, φτάνοντας συνολικά τους 111.610 συνδρομητές. Νούμερο που κατατάσσει το κανάλι των Πρωταθλητών ως το Νο1 ανάμεσα σε όλες τις ελληνικές ομάδες.
Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης