Ο Μάντζαρης επιστρέφει στην Εθνική ομάδα

Ο Μάντζαρης επιστρέφει στην Εθνική ομάδα

Μετά τους τραυματισμούς, ο Σκουρτόπουλος κάλεσε τον 30χρονο γκαρντ, ο οποίος απάντησε θετικά - Απομένει το «ναι» της Ούνιξ

mantzaris
Βάζει... πλάτη για την Εθνική ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Μετά τους τραυματισμούς των Σλούκα και Αθηναίου, με τον πρώτο να δίνει μάχη με το χρόνο για το Παγκόσμιο Κύπελλο και τον δεύτερο οριστικά εκτός με ρήξη χιαστού, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος απευθύνθηκε στον 30χρονο γκαρντ, που αποδέχτηκε την πρόσκληση να επιστρέψει, μολονότι πριν μία εβδομάδα είχε «κοπεί».

Πάντως για να ενσωματωθεί ξανά στην αποστολή της Εθνικής, απαιτείται η συναίνεση της Ούνιξ, που τον περίμενε μέσα στην εβδομάδα στο Καζάν για την προετοιμασία της νέας σεζόν. Πάντως εκφράζεται η αισιοδοξία πως λόγω και της παρουσίας του Δημήτρη Πρίφτη στον πάγκο της ρωσικής ομάδας θα δοθεί η άδεια στον Μάντζαρη να ενισχύσει την ελληνική ομάδα.

Εφόσον αυτό συμβεί, ο Μάντζαρης θα πετάξει με την Εθνική την Τετάρτη για την Κίνα και θα παίξει στα φιλικά, περιμένοντας να γίνει γνωστό (μέχρι τις 26-28/8) αν ο Κώστας Σλούκας θα προλάβει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εφόσον ο Σλούκας τα καταφέρει, λογικά ο Μάντζαρης θα «κοπεί», αλλά αν δεν αποθεραπευτεί εγκαίρως, τότε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού θα είναι στη δωδεκάδα.

Παράλληλα, αυτός που αναμένεται να «κοπεί» από την Εθνική είναι ο Ντίνος Μήτογλου, που ήταν και ο μόνος που δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με τη Σερβία.

Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης