Λάμπαρντ προς οπαδούς Τσέλσι: «Δεν θέλω να ακούσω ξανά αυτό το σύνθημα»

Λάμπαρντ προς οπαδούς Τσέλσι: «Δεν θέλω να ακούσω ξανά αυτό το σύνθημα»

Ο Φράνκ Λάμπαρντ ανέλαβε φέτος ως προπονητής την αγαπημένη του Τσέλσι και ζήτησε από τους οπαδούς να μην ξαναπούν ένα σύνθημα με το όνομα του και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τους αντιπάλους

lab
Την Κυριακή η Τσέλσι επικράτησε με 4-3 στην έδρα της Ρέντινγκ σε φιλικό αγώνα, με τον Φρανκ Λάμπαρντ να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη επί αγγλικού εδάφους στον πάγκο των «μπλε» και να γνωρίζει την αποθέωση από 2.000 οπαδούς των Λονδρέζων που ακολούθησαν την ομάδα τους.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί της Τσέλσι είπαν αρκετές φορές ένα σύνθημα με το όνομα του Λάμπαρντ, στο οποίο όμως υπήρχε και μια άκρως προσβλητική λέξη για τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Ο Λάμπαρντ όταν ρωτήθηκε σχετικά, ισχυρίστηκε ότι δεν υπέπεσε στην αντίληψη του κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τους οπαδούς της Τσέλσι.

«Η υποστήριξη του κόσμου ήταν απίστευτη. Δεν άκουσα το εν λόγω τραγούδι, αλλά φυσικά αν υπάρχει ένα τραγούδι που έχει προσβλητικές λέξεις δεν θέλω να το ακούσω. Το λέω αυτό ως ένας εμβληματικός άνθρωπος της Chelsea που εκτιμά πραγματικά την υποστήριξη που είχα εδώ και χρόνια. Δεν θέλουμε τραγούδια με προσβλητικές λέξεις, δεν θέλουμε να το ακούσουμε ξανά», είπε ο παλαίμαχος άσος και συμπλήρωσε με νόημα:

«Το κλαμπ είναι πολύ ξεκάθαρο με τη δουλειά που κάνουμε εκτός γηπέδου θέλοντας να αποβάλλουμε οτιδήποτε είναι προσβλητικό ή υποκρύβει κάποια προκατάληψη και ήδη έχουμε παρουσιάσει μεγάλη πρόοδο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης