Ο Ολυμπιακός διατήρησε με το 0-0 την παράδοση από το 2009 και περιμένει την Πλζεν στον Πειραιά

Ο Ολυμπιακός διατήρησε με το 0-0 την παράδοση από το 2009 και περιμένει την Πλζεν στον Πειραιά

Σε κάθε πρώτο ευρωπαϊκό ματς από το 2009 ο Ολυμπιακος δεν έχει γνωρίσει την ήττα - Μαρτίνς: Μένουν ακόμα 90 λεπτά - Πώς αντέδρασαν ο Καρεμπέ και ο Σα

osfp-n1
Την πρόκριση στο Καραϊσκάκη θα παίξει πλέον ο Ολυμπιακός, μετά το εκτός έδρας 0-0 που απέσπασε η ομάδα του Πειραιά από τη Βικτόρια Πλζεν, στο πλαίσιο της γ΄προκριματικής φάσης του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν αυτό που ήθελαν και έδειξαν μία μαχητική διάθεση, ενώ μαζί με την αποστολή ταξίδεψε και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Από τη στιγμή που δεν κέρδισαν, οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν τον έτερο στόχο σε εκτός έδρας ματς: δεν δέχθηκαν γκολ.

Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό αναμφίβολα ο Σεμέδο, που κέρδισε σχεδόν κάθε «μάχη» που έδωσε, ενώ σημαντικός ήταν και ο Σα, ο οποίος επενέβη όποτε χρειάστηκε. Για να διατηρηθεί έτσι η καλή παράδοση που έχει «χτίσει» η ομάδα τους από το 2009 κι έπειτα και την θέλει αήττητη στο πρώτο της ευρωπαϊκό ματς!

Tα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:

Viktoria Plzeň - Ολυμπιακός 0-0 | Στιγμιότυπα - 1ος Αγ. Προκριματικά Champions League {23.07.2019}



Κλείσιμο
Ο Πέδρο Μαρτίνς χαρακτήρισε «δίκαιο» το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν, αναφέρθηκε σε όσα δεν έκαναν καλά οι «ερυθρόλευκοι» και έστειλε το «μήνυμά» του για τη συνέχεια. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη «λευκή» ισοπαλία του Ολυμπιακού με τους Τσέχους, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε πως απομένουν 90' κρίσιμα λεπτά για την πρόκριση, μετά τον ισορροπημένο πρώτο αγώνα:

«Καταρχάς ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε δύσκολο αντίπαλο με διεθνείς Τσέχους ποδοσφαιριστές και ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολα για εμάς. Θέλαμε να βγάλουμε ποιότητα στο παιχνίδι μας, αλλά φάνηκαν αρκετές ελλείψεις και δεν δείξαμε αυτό που περιμέναμε. Είχαμε θέματα στην τελική πάσα, μας έλειψε πολύ αυτό. Δεν μας βοήθησε να δημιουργήσουμε δυσκολίες στον αντίπαλο μας γιατί δεν ήμασταν καλοί στην τελική πάσα. Ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι όπως συμβαίνει σε αυτά τα ματς. Υπήρχαν διαστήματα που ήταν καλοί εκείνοι και διαστήματα που ήμασταν καλοί εμείς. Νομίζω πως τίποτα δεν έχει τελειώσει γιατί απομένουν ακόμα 90 λεπτά και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Μένουν ακόμα 90 λεπτά για να δούμε ποιος θα προκριθεί.

Η ζέστη ήταν αφόρητη και βλέπετε ότι συνεχίζω να ιδρώνω. Φανταστείτε πόσο επηρέασε τους ποδοσφαιριστές. Ήταν δύο ομάδες που κυνήγησαν το γκολ γιατί είναι και οι δύο επιθετικές. Υπήρχαν στιγμές που μας δημιούργησαν δυσκολίες. Από το 35′ έως το 55′ κυκλοφόρησαν καλά τη μπάλα και μας δυσκόλεψαν πολύ, αλλά μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Ήταν δύο ομάδες που κυνήγησαν το γκολ και ο ρυθμός ήταν πολύ υψηλός. Ξέραμε ότι οι δύο ομάδες θα έπαιζαν αυτό το παιχνίδι και αυτό επηρέασε το ρυθμό του αγώνα».

Ο Ζοσέ Σα ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού

Μέσω των social media που διατηρεί, ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, ευχαρίστησε τον κόσμο των Πειραιωτών για την στήριξη του στο ματς με τη Βικτόρια Πλζεν.

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ του Ολυμπιακού - που πήγε πολύ καλά στο ματς - ανάρτησε σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε: «Μπράβο παιδιά, συνεχίζουμε να παλεύουμε! Ευχαριστούμε για την στήριξη».

View this post on Instagram

Bravo guys, keep fighting. Thanks for the support 💪🏼🔴⚪

A post shared by José Sá (@josesaoficial) on



Καρεμπέ: Δεν τα παρατάμε ποτέ

Το δικό του μήνυμα μετά τη φετινή ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Ολυμπιακού, έστειλε ο Κριστιάν Καρεμπέ. Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με τη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία και πλέον όλα θα κριθούν στη ρεβάνς, που θα γίνει σε μια εβδομάδα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

«Σκληρό ντεμπούτο για το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι… Επιστροφή στον Πειραιά την επόμενη εβδομάδα για να αποφασίσουμε για το μέλλον μας. Ποτέ δεν τα παρατάμε».



Δείτε το φωτογραφικό πανόραμα της αναμέτρησης των «ερυθρόλευκων»:

4860520
4860535
4860537
4860538
4860597
4860749
4860758
4860840
4860873
4860944
4860958
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης