Μπασινάς: «Γράφονται ψέματα για την Εθνική, να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε»

Μπασινάς: «Γράφονται ψέματα για την Εθνική, να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε»

Ο Άγγελος Μπασινάς στο πλαίσιο του φιλικού της Εθνικής 2004 με την Πορτογαλία την Τετάρτη, μίλησε και για τα όσα γίνονται τώρα στην Εθνική Ελλάδας, τονίζοντας πως γράφονται και ψέματα

4824562
Ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής ποδοσφαίρου αναφέρθηκε στο ένδοξο παρελθόν του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και στο σπουδαίο φιλικό ματς που διεξάγεται αύριο, αλλά και για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τώρα στην ελληνική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στον «Focus FM»:

Για τον αγώνα με την Πορτογαλία: «Είναι η πρώτη φορά που γίνεται ένα τόσο μεγάλο φιλικό. Θέλουμε να δείξουμε και εμείς ότι μπορούμε να κάνουμε όμορφα πράγματα στην Ελλάδα. Να έρθουν οικογένειες, να δουν ένα όμορφο παιχνίδι και να ευχαριστηθούν όλοι».

Για την συνάντηση με τους Ρεχάγκελ και Σάντος: «Σήμερα πήγα στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», είχαμε μία ωραία συζήτηση και όποτε ακούω τους Σάντος και Ρεχάγκελ μαθαίνω πράγματα. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα, για το πως έβλεπαν την Εθνική ομάδα και δημιούργησαν επιτυχίες».

Για την επιτυχία του 2004 και το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δεν εκμεταλλεύτηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο την επιτυχία μας. Εδώ θέλουμε να βλέπουμε άμεσα αποτελέσματα, αυτό δεν είναι σωστό όμως».

Για την κατάσταση στην Εθνική ομάδα: «Μέχρι τον Μάρτιο δεν περνούσε δύσκολες στιγμές, όλοι ήμασταν μέσα στην τρελή χαρά. Θέλει χρόνο η Εθνική ομάδα. Εμένα με ενοχλεί το ότι γράφονται ψέματα, θα πρέπει να είμαστε επιφυλλακτικοί στο τι λέμε, να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλεύουμε. Δεν βγάζει πουθενά το μπάχαλο που δημιουργείται, δεν υπάρχει το μαύρο και το άσπρο. Δεν φταίει ένας άνθρωπος σε μία ομάδα που υπάρχουν 23 παίκτες και 10 στο τεχνικό τιμ. Χρειάζεται χρόνο για να κριθεί ένας προπονητής, δεν γίνεται από την μία μέρα στην άλλη να κερδίζουμε όλες τις ομάδες, υπάρχει μια κοιλιά χρόνων. Εγώ αυτό που θέλω να τονίσω, ότι συμβαίνει μέσα στην ομάδα να λύνεται από την ομάδα και μόνο. Εμείς έτσι λειτουργήσαμε και πετύχαμε».

Κλείσιμο
Για το αν η πίεση οδηγήσει σε απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη: «Δεν μπορώ να το ξέρω, είναι θέμα της διοίκησης».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης