Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίου του Κώστα Φορτούνη

«Τα βρήκαμε σε δέκα λεπτά με τον κ. Μαρινάκη, να επιστρέψουμε στις επιτυχίες, εκεί που ανήκουμε» είπε ο Κώστας Φορτούνης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου

fortounis-osfp
Με κάθε επισημότητα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κώστα Φορτούνη.

Χωρίς να εισέλθουν σε περισσότερες λεπτομέρειες, οι Πειραιώτες ενημέρωσαν πως: «Ο Κώστας Φορτούνης ανανέωσε με τον Ολυμπιακό!».

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη ανανέωση του συμβολαίου του ο Κώστας Φορτούνης αποκάλυψε ότι «αυτό που έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο ήταν η στάση του κ. Μαρινάκη και το ραντεβού που είχαμε πριν λίγες μέρες. Μέσα σε δέκα λεπτά συμφωνήσαμε, έχουμε εξαιρετικές σχέσεις».

Σε δηλώσεις του, δε, στο επίσημο κανάλι του συλλόγου και απευθυνόμενος στους φιλάθλους του Ολυμπιακού είπε «εκείνο που θέλω να πω στους φιλάθλους μας είναι να επιστρέψουμε στις επιτυχίες, εκεί που ανήκουμε».

Ο Κώστας Φορτούνης στο Οlympiacos TV! / Kostas Fortounis on Olympiacos TV!


Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει γνωστό πως ο Φορτούνης θα υπογράψει νέο τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο πως οι συνολικές αποδοχές του θα φτάσουν ή και θα ξεπεράσουν τα 6 εκατ. ευρώ!

Μάλιστα, έτσι θα γίνει ο καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα και τέταρτος Έλληνας παίκτης μετά τους Μήτρογλου, Παπασταθόπουλο και Μανωλά.

Ο Τρικαλινός άσος αποκτήθηκε από την Καϊζερσλάουτερν το 2014 και έκτοτε μετρά 196 συμμετοχές, 67 γκολ και 60 ασίστ κατακτώντας ήδη τρία πρωταθλήματα (2015, 2016, 2017) και ένα Κύπελλο (2015). Την περασμένη σεζόν είχε 43 συμμετοχές, 17 γκολ και 16 ασίστ.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ στο Twitter

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης