H... ζέβρα Σερένα Γουίλιαμς έβαλε «φωτιά» στο τερέν του Γαλλικού Open

H... ζέβρα Σερένα Γουίλιαμς έβαλε «φωτιά» στο τερέν του Γαλλικού Open

Kάθε φορά που  μπαίνει  στο γήπεδο, η Σερένα Γουίλιαμς προκαλεί έντονες συζητήσεις για την εμφάνισή της

serena
Χαρίζοντας στο κοινό του Γαλλικού Open μια ακόμη ιδιαίτερη στιλιστική εμφάνιση που θύμιζε... ζέβρα, η διάσημη τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς έκανε το διαδίκτυο άνω- κάτω.

Η επί 23 φορές πρωταθλήτρια σε τουρνουά Γκραν Σλαμ, εμφανίστηκε προχθές σε αγώνα για το Ρολάν Γκαρός, φορώντας μια φόρμα, όπου είχε τυπωμένες τις λέξεις «μητέρα», «πρωταθλήτρια», «Βασίλισσα» και «Θεά».

Η Σερένα που νίκησε τη Ρωσίδα Βιτάλια Ντιατσένκο, ήταν ντυμένη μ' ένα σύνολο της Nike και μία κάπα που έγραφε τις τέσσερις λέξεις στα γαλλικά.

Το σύνολο - ζέβρα με το οποίο εμφανίστηκε στο γαλλικό Open αποτελούνταν από ριγέ μαύρο και άσπρο crop τοπ, το σορτσάκι – φούστα που φορούν οι τενίστριες και δίχτυ στην περιοχή της κοιλιάς.

Σχεδιάστηκε από τον καλλιτεχνικό διευθυντή της αντρικών κολεξιόν της Louis Vuitton Βίρτζιλ Άμπλο σε συνεργασία με τη Nike. Το ντύσιμό της έγινε viral και οι χρήστες των social media σχολίασαν στο Twitter πως δεν μοιάζει με τα κλασικά τένις outfits, και αποσκοπεί ξεκάθαρα στο να ανατρέψει το κατεστημένο της προβλεπόμενης εμφάνισης στα γήπεδα του τένις.

Η ίδια πάντως δήλωσε:

«Είναι ένα φόρεμα που αναφέρεται σ΄εμένα . Είμαι μάνα και Βασίλισσα, όπως κάθε γυναίκα. Και πρωταθλήτρια. Είναι μια θετική ενίσχυση για μένα και το λατρεύω».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης