Χάντμπολ, ΑΕΚ-Ολυμπιακός 21-28: Ερυθρόλευκη κυριαρχία και δεύτερο σερί νταμπλ!

Χάντμπολ, ΑΕΚ-Ολυμπιακός 21-28: Ερυθρόλευκη κυριαρχία και δεύτερο σερί νταμπλ!

Με εντυπωσιακό τρόπο, ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ 28-21 στο ΟΑΚΑ και με 3-1 νίκες στους τελικούς του πρωταθιλήματος χάντμπολ κατέκτησε το δεύτερο σερί πρωτάθλημα σε ένα επεισοδιακό ματς που διεκόπη λόγω εισβολής φιλάθλων της Ένωσης

4815726
Ένας «καταιγιστικός» Ολυμπιακός νίκησε άνετα την ΑΕΚ 28-21 στο ΟΑΚA στον τέταρτο τελικό της Handball Premier και με 3- 1 νίκες στη σειρά κατέκτησε το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα στην ιστορία του, φτάνοντας στο νταμπλ και αποδεικνύοντας την κυριαρχία του στο άθλημα στην Ελλάδα την τελευταία τριετία.

Το ματς ήταν επεισοδιακό και διεκόπη, λόγω της ρίψης αντικειμένων και της εισόδου των οπαδών της «Ένωσης» στον αγωνιστικό χώρο και για να επαναρχίσει, διατάχτηκε η εκκένωση του γηπέδου.

Οι παίκτες του Δημήτρη Ζαραβίνα ήταν απόλυτοι κυρίαρχοι και έφτασαν στο +7 και +8 και διατήρησαν ένα +5 με +6 στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα ήταν εξαιρετική επιθετικά και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στους γηπεδούχους. Η «Ένωση» στερήθηκε τις υπηρεσίες του Μυλωνά και είχε τον Γιάκομπσεν σε κακή μέρα.

Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να βρει λύσεις στο σκοράρισμα, με αποτέλεσμα να πετύχει μόνο δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο. Έτσι, ο Ολυμπιακός έφτασε στο 2-8 στο 6’. Η «Ένωση» δεν είxε ρυθμό και σε κακή μέρα τον Γιάκμομπσεν και τον Μπάλαζ να φέρνει το 7-13. Οι Σανίκης και Λέμος έφεραν το 7-15 και ο Αλβανός διαμόρφωσε το 8-15 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός διατηρούσε σταθερά ένα προβάδισμα και εκεί υπήρχαν συνεχόμενες διακοπές και έγιναν συστάσεις προς τον κόσμο της ΑΕΚ. Το ματς δεν είχε ρυθμό σε εκείνο το διάστημα και ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύτηκε και έφερε το 13-23 στο 44’.

Κλείσιμο
Ο Παλεβίτσιους και ο Δομπρής προσπάθησαν να μειώσουν μέχρι το 53’ που έγινε η διακοπή και στην επανέναρξη έφτασε στο +8 και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου.


Τα πεντάλεπτα: 1-2, 2-5, 2-7, 3-10, 6-13, 8-15 (ημ), 10-17, 11-20, 14-23, 17-25, 19-27, 21-28
ΑΕΚ: Γεωργιάδης, Ζαμπούνης 1, Π. Νικολαΐδης, Ροζαβόλγκι, Συγγάρης, Μπάλαζ 2, Ραντούλοβιτς, Αλβανός, Μπάγιος, Γιάκομπσεν 2, Παπαδιονυσίου 2, Δομπρής 2, Νταρσουλάν, Αργυρού 1, Παλεβίτσιους 6, Βραζάλιτσα 3
Ολυμπιακός: Κρητικός, Τζηράς 8, Καραμπουρνιώτης 1, Λέμος, Μούγιτς 1, Ρέινα 3, Κανδύλας 1, Σανίκης 5, Μπούμπαλο, Κόντης, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Άρσιτς, Αραπακόπουλος 4, Χάλαρης, Τσίλης 3
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης