Ο Ολυμπιακός πλησιάζει στον Βαλμπουενά

Ο Ολυμπιακός πλησιάζει στον Βαλμπουενά

Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό δείχνει ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος φέρεται να είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά στους Πειραιώτες

valb
Μια… ανάσα από τη μεταγραφή του Ματιέ Βαλμποενά φέρεται να είναι ο Ολυμπιακός.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά στους Πειραιώτες, ώστε εκείνοι να προχωρήσουν άμεσα την υπόθεσή του.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο 34χρονος άσος μοιάζει να έχει πάρει απόφαση ότι ο Πειραιάς αποτελεί για εκείνον η καλύτερη προοπτική της καριέρας του.

Μάλιστα, φαίνεται πως έχει πειστεί για το «ερυθρόλευκο» πρότζεκτ, καθώς δείχνει κολακευμένος από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού από τον περασμένο Ιανουάριο.

Αυτή τη στιγμή φαίνεται πως η υπόθεση του Βαλμπουενά βρίσκεται σε καλό δρόμο και η μοναδική περίπτωση να χαλάσει η μεταγραφή είναι η ξαφνική επιστροφή της Μαρσέιγ.

Όσον αφορά τώρα τους Ρούμπεν Σεμέδο και Μπρούνο, όλα δείχνουν ότι από Δευτέρα θα έχουμε εξελίξεις στην υπόθεση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού που ανήκει στη Βιγιαρεάλ και για τον Βραζιλιάνο άσο απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Κλείσιμο
Από την πλευρά του, ο Ματέο Γκαρσία φαίνεται πως προτιμάει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα αντί να μετακομίσει στο Μεξικό για να πάρει περισσότερα χρήματα. Μάλιστα, φαίνεται πως οι συζητήσεις του Αργεντινού εξτρέμ με τους Πειραιώτες είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης