Βίντεο: Όταν ο γιος... «εκτέλεσε» τον πατέρα του στις καθυστερήσεις

Βίντεο: Όταν ο γιος... «εκτέλεσε» τον πατέρα του στις καθυστερήσεις

Στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο έχουν υπάρξει πολλές ιστορίες με πρωταγωνιστές μέλη της ίδιας οικογένειας που βρέθηκαν αντίπαλοι - Ωστόσο αυτό που συνέβη στη Βενεζουέλα είναι πραγματικά ξεχωριστό με τον γιο να «σκοτώνει» στις καθυστερήσεις το όνειρο του πατέρα

giancarlo-maldonado-no-pudo-contener___0wpEJZ-TH_0x750__1
Έχουμε δει αδέρφια να αγωνίζονται σε διαφορετικές εθνικές ομάδες ή πιο συχνά σε διαφορετικούς συλλόγους και για 90 λεπτά να είναι… εχθροί.



Το περασμένο Σαββατοκύριακο όμως στη χιλιοταλαιπωρημένη Βενεζουέλα εκτυλίχθηκε ένα μοναδικό αθλητικό οικογενειακό δράμα, το οποίο έγινε είδηση σε όλη τη Λατινική Αμερική.

Στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Απερτούρα η Ακαντέμια Πουέρτο Καμπέγιο υποδεχόταν την Ντεπορτίβο Ταχίρα με τις δύο ομάδες να γνωρίζουν ότι εφόσον κερδίσουν θα πάρουν την 8η θέση ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας τότε αυτή θα κατέληγε στην Ατλέτικο Βενεζουέλα. Ο προπονητής της Ακαντέμια Κάρλος Μαλντονάντο είδε την ομάδα του να προηγείται στο 1ο λεπτό με τον Ρολάντο Τσακόν, για να ισοφαρίσει στο 22’ ο Κάρλος Σεμένο, αλλά στο 37’ και πάλι ο Τσακόν έκανε το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ακαντέμια διαχειρίστηκε το προβάδισμα της με τον προπονητή της Ταχίρα να ρίχνει στο ματς τον Τζιανκάρλο Μαλντονάντο, τον 36χρονο επιθετικό που αποτελεί τον ηγέτη της ομάδας του… Μόνο που ο Μαλντονάντο κλήθηκε να αντιμετωπίσει την ομάδα του πατέρα του και στις καθυστερήσεις με εξαιρετική προσποίηση και σουτ εκτός περιοχής ισοφάρισε σε 2-2!!!

Κλείσιμο
Όλοι οι παίκτες της Ταχίρα ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, κι ο Μαλντονάντο σε κλάματα με το τελικό 2-2 να αφήνει εκτός συνέχειας και τις δύο ομάδες. «Σήμερα είμαι απογοητευμένος ως προπονητής, αλλά περήφανος ως πατέρας. Κι είμαι περισσότερο από ποτέ περήφανος για τον γιο μου, γιατί λειτούργησε με αφοσίωση και επαγγελματισμό για τη φανέλα που φορά και έδειξε σε μια χώρα όπου έχουν χαθεί οι αξίες πώς πρέπει να λειτουργούμε όλοι μας», είπε μετά το ματς ο πατήρ Μαλντονάντο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης