Κουσένκο: «Πρέπει να στηθεί άγαλμα στον Ιτούδη»

Κουσένκο: «Πρέπει να στηθεί άγαλμα στον Ιτούδη»

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε μία εκπληκτική εμφάνιση με την Ρεάλ Μαδρίτης και ο Σεργκέι Κουσένκο απένειμε τα εύσημα στον Δημήτρη Ιτούδη.

Itoudis-3
Ο πρόεδρος της VTB League αποθέωσε τον Έλληνα προπονητή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς την οδήγησε στον τελικό του Final Four.

Και δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά η συνολική εμφάνιση της «ομάδας του στρατού» που κατάφερε να γυρίσει δύο φορές από το -14 και το -11 και να πάρει τη νίκη.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα «Tass.com», ο Κουσένκο τόνισε: «Είναι μια απίστευτη νίκη με φοβερό comeback. Η ΤΣΣΚΑ έδειξε χαρακτήρα και πάλεψε μέχρι τέλους. Πρέπει να στηθεί άγαλμα στον Δημήτρη Ιτούδη για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ματς! Πίστευε απόλυτα στο πλάνο του, έδειξε υπομονή και στο τέλος ανταμείφθηκε.

Οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ κατάφεραν να τιμωρήσουν τη Ρεάλ, που οι στο τέταρτο δεκάλεπτο διαμαρτυρόταν σε κάθε απόφαση των διαιτητών, είχαν διαφωνίες και συμπεριφέρθηκαν με πολλή ένταση».


Κλείσιμο
Πρέπει να πούμε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά από το 2016 και μετά, όπου η ρωσική ομάδα φτάνει στον τελικό ενός Final Four.

Και εκείνη τη χρονιά βρήκε απέναντί της μία τουρκική ομάδα. Τότε ήταν η Φενερμπαχτσέ, την οποία και νίκησε και κατέκτησε τον τίτλο.

Αυτός μάλιστα ήταν και ο έβδομος τίτλος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας!

Πηγή: www.sportime.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης