Προβληματισμός και στροφή σε Κύπελλο για την ΑΕΚ

Προβληματισμός και στροφή σε Κύπελλο για την ΑΕΚ

Με εμφανή προβληματισμό μετά την ήττα από την ΑΕΛ (0-1), η ΑΕΚ στρέφεται στην προετοιμασία για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Λαμία τη Μεγάλη Πέμπτη

aek-lamia-1
Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε πολύ κατώτερη της περίστασης και γνώρισε την Κυριακή την ήττα (0-1) από την ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ βάζοντας τον εαυτό της σε περιπέτειες για την τρίτη θέση της βαθμολογίας. Η «Ένωση» πλέον υποχρεούται να κερδίσει τον υποβιβασμένο Λεβαδειακό στις 5 Μαΐου, καθώς σε διαφορετική περίπτωση εφόσον ο Ατρόμητος κερδίσει τον ΟΦΗ θα της πάρει στο νήμα την τρίτη θέση της Super League. Αυτή συνεπάγεται ένα καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο, αν οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατακτήσουν το Κύπελλο.

Για την ώρα, πάντως, η προσοχή στρέφεται στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου με τη Λαμία τη Μεγάλη Πέμπτη (18:00). Το 2-0 του ΟΑΚΑ δίνει μια σχετική ασφάλεια στην ΑΕΚ, ωστόσο δίχως σοβαρότητα και με εικόνα ανάλογη της χθεσινής ο κίνδυνος είναι ορατός.

Ο Μανόλο Χιμένεθ στο παιχνίδι αυτό θα έχει στη διάθεσή του τους Μάρκο Λιβάγια και Τάσο Μπακασέτα, που χθες ήταν τιμωρημένοι, ενώ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που ουσιαστικά παλεύει μήπως προλάβει τον τελικό.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο πως στο αρχικό σχήμα θα επιστρέψουν οι Μπάρκας, Μπακάκης, Χουλτ, Σιμόες και Λιβάγια, ενώ λογικά θα είναι στην αποστολή και ο Γαλανόπουλος που χθες απουσίαζε λόγω στομαχικών διαταραχών. Σήμερα θα επανεξεταστεί η κατάσταση του Βίκτωρα Κλωναρίδη, που χθες αποχώρησε με κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης