ΝτεΣόν Τόμας στο Eurohoops: “Η Ρεάλ ξέρει ότι ο Παναθηναϊκός ήρθε να τη νικήσει”

ΝτεΣόν Τόμας στο Eurohoops: “Η Ρεάλ ξέρει ότι ο Παναθηναϊκός ήρθε να τη νικήσει”

Μια ανάσα πριν το τζάμπολ των playoffs, o ΝτεΣόν Τόμας μιλά στο Eurohoops για τη μεγάλη σειρά του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τη Ρεάλ. Τα “κλειδιά”, ο ηγέτης Καλάθης, η αλλαγή με τον Ρικ Πιτίνο, η έδρα και η πίεση.

thomas_eurohoops
Η κλεψύδρα αδειάζει ώστε ο Παναθηναϊκός να αρχίσει τις μεγάλες μάχες με τη Ρεάλ, στη Μαδρίτη (17/4, 22:15 το Game 1) που θα κρίνουν το εισιτήριο για το Final Four της Βιτόρια!

Λίγο πριν την πρώτη μεγάλη αναμέτρηση στο “WiZink Center”, ο ΝτεΣόν Τόμας άνοιξε τα χαρτιά του μέσω του Eurohoops, προειδοποιώντας την πρωταθλήτρια Ευρώπης πως οι “πράσινοι” πάνε στη Μαδρίτη για το break.

Ο Αμερικανός φόργουορντ, που είναι εκ των πλέον αξιόπιστων “χαρτιών” του Ρικ Πιτίνο (10,3π., 3,9ριμπ.) στέκεται στην μεγάλη “αλλαγή” του “τριφυλλιού”, που έφερε την ομάδα του στα playoffs, στα “κλειδιά” που θα κρίνουν τη σειρά με τη Ρεάλ, τον Νικ Καλάθη, αλλά και την πίεση που είναι στην… άλλη πλευρά!

Deshaun Thomas highlights (Panathinaikos-Baskonia: 72-70)
Κλείσιμο


-Την τελευταία εβδομάδα πριν αρχίσει η σειρά με τη Ρεάλ, ο Παναθηναϊκός έδωσε τρία δυνατά παιχνίδια στο πρωτάθλημα… Θεωρείς ότι ήταν η καλύτερη δυνατή προετοιμασία ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη για τα playoffs;

“Μας έκανε πολύ καλό που δώσαμε δύσκολα παιχνίδια στο πρωτάθλημα πριν αρχίσει η Ρεάλ. Σε τέτοια παιχνίδια, όπως αυτό με τον Προμηθέα, είδαμε πως ένα κακό διάστημα μπορεί να κοστίσει και ότι πρέπει να βρίσκουμε κι άλλους τρόπους να σκοράρουμε, όταν δεν μπορούμε με το βασικό μας πλάνο. Σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη Ρεάλ”.

Διαβάστε περισσότερα: www.eurohoops.net
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης