Κύπελλο Γερμανίας, Μπάγερν-Χάιντενχαϊμ 5-4: Απίθανη πρόκριση για τους Βαυαρούς

Κύπελλο Γερμανίας, Μπάγερν-Χάιντενχαϊμ 5-4: Απίθανη πρόκριση για τους Βαυαρούς

Ένα από τα ματς της χρονιάς έγινε στην Γερμανία, με την Μπάγερν να κερδίζει με 5-4 την Χάιντενχαϊμ και να προκρίνεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου

bayern_03042019
Απίθανα πράγματα στο Μόναχο, όπου η Μπάγερν έμεινε με 10 παίκτες από νωρίς και κέρδισε με 5-4 την Χάιντενχαϊμ, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου!



Οι Βαυαροί πήραν το προβάδισμα στο 12’ με τον Γκορέτσκα, όμως δευτερόλεπτα αργότερα ο Ζίλε αντίκρισε κόκκινη κάρτα και τα πράγματα στράβωσαν πολύ.

Κλείσιμο
Στο 26’ ο Γκλάτσελ έκανε το 1-1, ενώ στο 39’ ο Σνάτερερ το 1-2! Ο Λεβαντόφσκι και ο Κομάν μπήκαν στο ημίχρονο, με την Μπάγερν να πιέζει από το πρώτο λεπτό. Στο 53’ ο Μίλερ έκανε το 2-2, στο 56’ ο Λεβαντόφσκι το 3-2 και στο 65’ ο Γκναμπρί το 4-2!

Όλα έδειχναν να τελειώνουν, όμως οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη άποψη. Στο 74’ ο Γκλάτσελ μείωσε σε 4-3 και στο 77 έκανε με πέναλτι το 4-4 για το χατ τρικ του!

Το ματς ήταν ανοιχτό, οι Βαυαροί είχαν δοκάρια, η Χάιντενχαϊμ ένα χαμένο τετ α τετ και τα πάντα κρίθηκαν στο 84’, όταν ο Λεβαντόφσκι με πέναλτι έκανε το τελικό 5-4!

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης