Προσεχώς εξελίξεις στον Ολυμπιακο για τον Φορτούνη

Προσεχώς εξελίξεις στον Ολυμπιακο για τον Φορτούνη

Ο ατζέντης του είχε πολύωρη συζήτηση με ανθρώπους του Ολυμπιακού μετά το ματς με τον Ατρόμητο

fortou-ospf1
Κάτι «παίζει» με τον Κώστα Φορτούνη. Όπως αποκαλύπτει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο ατζέντης του διεθνούς μεσοεπιθετικού, Πολ Κουτσολιάκος, είχε για περίπου τρεις ώρες συνάντηση με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού μετά το ματς με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Από τους Πειραιώτες δεν επιβεβαίωναν χθες πως η άφιξη του γνωστού μάνατζερ αφορούσε στον Φορτούνη, αλλά είναι δεδομένο πως υπάρχουν αρκετές κρούσεις από σημαντικές ομάδες του εξωτερικού για τον πελάτη του, όπως δεδομένη είναι και η πρόθεση του Ολυμπιακού να τον κρατήσει προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο.

Το τρέχον λήγει το 2020 και η πρόθεση των «ερυθρόλευκων» να το επεκτείνουν φαίνεται πως δεν έχει να κάνει τόσο με επιθυμία τους να τον πουλήσουν ακριβότερα, καθώς και το τωρινό deal «θωρακίζει» την ομάδα με υψηλή ρήτρα, όσο με την επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα.

Στην Τουρκία πάντως γράφουν σχεδόν καθημερινά για ενδιαφέρον για τον 26χρονο άσο από τη Φενέρμπαχτσε και χθες τόνιζαν πως ο Ολυμπιακός αξιώνει 10 εκατ. ευρώ για την πώλησή του.

Πηγή: sport-fm.gr






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης