Κάθειρξη 5 ετών σε πρώην προέδρους και μέλη της ΕΠΟ για την Κάρτα Υγείας
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων επέβαλε κάθειρξη με αναστολή και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για το σκάνδαλο της Κάρτας Υγείας – Τιμωρήθηκαν οι τρεις πρώην πρόεδροι Β. Γκαγκάτσης, Σ. Πιλάβιος, Γ. Γκιρτζίκης και τα μέλη Γ. Σιντόρης και Γ. Οικονομίδης
Ποινή κάθειρξης πέντε ετών με αναστολή και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών στους τρεις πρώην προέδρους της ΕΠΟ (Βασίλη Γκαγκάτση, Σοφοκλή Πιλάβιο, Γιώργος Γκιρτζίκη) και στα δύο πρώην μέλη της Ομοσπονδίας (Γιώργο Σιντόρη και Γιάννη Οικονομίδη) για την υπόθεση του σκανδάλου της Κάρτας Υγείας των ποδοσφαιριστών.
Κατά το κατηγορητήριο, το 2005 η ΕΠΟ είχε συνάψει πρόγραμμα ιατρικών εξετάσεων σε χιλιάδες ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Όμως η σχετική σύμβαση καταγγέλθηκε το 2013 γιατί δεν υλοποιήθηκε ποτέ ενώ όλο αυτό το διάστημα καταβάλλονταν κανονικά το αντίτιμο στις συμβαλλόμενες εταιρείες που είχαν αναλάβει το έργο, ζημιώνοντας τα ταμεία της ΕΠΟ κατά 13 εκατομμύρια ευρώ.
Παράλληλα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων από τους συνολικά 30 κατηγορούμενους κήρυξε αθώους τα υπόλοιπα 17 πρώην μέλη της ΕΠΟ, που επίσης ήταν κατηγορούμενοι. καθώς και οκτώ στελέχη των εταιρειών που είχαν συνάψει τη σύμβαση με την ΕΠΟ.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς