Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή 9 πρώην μελών του ΔΣ της ΕΠΟ για την υπόθεση της κάρτας υγείας!

Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή 9 πρώην μελών του ΔΣ της ΕΠΟ για την υπόθεση της κάρτας υγείας!

Ένα ακόμη σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο για την περίφημη υπόθεση της κάρτας υγείας – Τρεις πρώην πρόεδροι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Γκαγκάτσης, Γκιρτζίκης, Πιλάβιος) ανάμεσα στους εννέα που πρότεινε ως ενόχους ο εισαγγελέας της έδρας

epo
Εννέα από τα 22 πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ πρότεινε ως ένοχους ο Εισαγγελέας για την υπόθεσης της «κάρτας υγείας» η οποία είχε ως αποτέλεσμα μια τεράστια οικονομική επιβάρυνση της Ομοσπονδίας.

Ανάμεσα στα άτομα που πρότεινε την ενοχή τους ο Χαράλαμπος Τζώνης είναι οι πρώην πρόεδροι της ΕΠΟ, Βασίλης Γκαγκάτσης, Γιώργος Γκιρτζίκης, Σοφοκλής Πιλάβιος. Ως ενόχους... χαρακτήρισε και τους Γιάννη Οικονομίδη, Γιώργο Σιντόρη, Βαγγέλης Τοπολιάτης, Βασίλη Χατζηαποστόλου, Γιώργο Καραμελίδη, Νίκο Προύντζο.

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση εξελίχθηκε σε ένα τεράστιο σκάνδαλο το οποίο κόστισε στην ΕΠΟ και το ελληνικό δημόσιο σχεδόν 30 εκατ. ευρώ με τον Εισαγγελέα να είναι πραγματικός καταπέλτης στην αγόρευση του κατά των 9 που πρότεινε ως ενόχους.

Τέλος πρότεινε την αθώωση 13 πρώην μελών της ομοσπονδίας... Πρόκειται για τους... Γιώργο Σαρρή, Αριστείδη Σταθόπουλου, Νίκο Φύριο, Γιάννη Σιγάλα, Νίκο Ανασόπουλου, Θεόδωρο Φωτίου, Γιάννη Δεσύλα, Γιάννη Καλύβα, Ευάγγελο Μαζαράκη, Χρήστο Σάββα, Βασίλη Μάντζιου, Σπύρο Καλογιάννη, Σωκράτη Παπαδόπουλου.

Από πλευράς των εμπλεκόμενων εταιρειών Opentec και PCSystems προτάθηκε η ενοχή των Παντελή Κύρκα, Κωνσταντίνου Θεοδοσίου, Ιωσήφ Αβραμίδη, Κωνσταντίνου Βουρδάκη και η αθώωση των Ιωνα Χατζηιωνά, Γιώργου Λυγεράκη, Αθανάσιου Ισμαήλου και Αριστείδη Σταυρόπουλου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης