Η Betshop έδωσε τον παλμό στο φετινό EKO ALL STAR GAME 2019

Η Betshop έδωσε τον παλμό στο φετινό EKO ALL STAR GAME 2019



Μια διήμερη διοργάνωση γεμάτη θέαμα και δυνατά ονόματα του μπάσκετ

ASG1
Με μία θεαματική διήμερη διοργάνωση η οποία ακολούθησε μεγάλης ψηφοφορίας του κοινού για τα αγαπημένα του ινδάλματα, η Θεσσαλονίκη αγκάλιασε τη φετινή διοργάνωση του EKO ALL STAR GAME 2019 και παρέσυρε όλη την Ελλάδα στη σπάνια γιορτή του Ελληνικού μπάσκετ στις 9-10 Φεβρουαρίου.

Ήταν όλοι εκεί, στο Αλεξάνδρειο, οι κορυφαίοι παίκτες της Betshop Basket League που συναντήθηκαν στο παρκέ του “Nick Galis Hall”, οι θρύλοι του αθλήματος όπως ο Κώστας Παπανικολάου, ο Μιχάλης Κακιούζης, ο Ευθύμης Ρεντζιάς και ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, οι Rising Stars έδειξαν τις ικανότητές τους στο παρκέ και βραβεύτηκαν από τη betshop.gr ο Δημήτρης Φλιώνης του Άρη όπου αναδείχθηκε νικητής στον διαγωνισμό τρίποντων και ο Γιάννης Αγραβάνης του Περιστερίου αντίστοιχα στα καρφώματα. Το παρών έδωσαν και οι  «τιτάνες» του αθλήματος όπως οι: Γιάννης Ιωαννίδης,  Νίκος Σταυρόπουλος, Κώστα Χαϊτόγλου.

Υπερθέαμα προσέφεραν ο Φιλ Γκος ο οποίος νίκησε στον betshop διαγωνισμό τρίποντων και ο Οκτάβιους Έλις στα καρφώματα, ενώ ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP του αγώνα Greek Stars – World Stars. Συνεπής σε όλα τα μεγάλα events, η betshop.gr έδωσε το παρών και βραβεύοντας την AEK BC στο πρόσωπο του κυρίου Σταύρου Δουβή στο Gala με αφορμή τα 100 χρόνια μπάσκετ. Στην εκδήλωση επίσης τιμήθηκαν οι ομάδες της Θεσσαλονίκης καθώς και οι σύλλογοι που ανέδειξαν το ελληνικό μπάσκετ.Να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή του κόσμου στο φετινό EKO All Star Game 2019 ξεπέρασε τα 4.000 άτομα μόνο στο γήπεδο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης