Καμπετσής ο αντικαταστάτης του Μακέντα στον Παναθηναϊκό

Καμπετσής ο αντικαταστάτης του Μακέντα στον Παναθηναϊκό

Δουλειά στην ανάπτυξη ο Δώνης που διέκρινε πρόβλημα στην παραγωγή παιχνιδιού του Παναθηναϊκού

kabetsis-pao
Πολλή δουλειά στην τακτική με έμφαση στο κομμάτι της ανάπτυξης και της δημιουργίας φάσεων περιλάμβανε η χθεσινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Γιώργος Δώνης βλέπει πως η ομάδα του ζορίζεται στα τελευταία ματς να απειλήσει τις αντίπαλες εστίες και μετρά μόλις δύο γκολ στα τέσσερα τελευταία ματς. Για το λόγο αυτό προσπαθεί να βρει λύσεις εκ των έσω.

Πάντως τα πλάνα του δεν βοηθούν τα αγωνιστικά προβλήματα. Από το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα θα λείψουν οι τιμωρημένοι Κάτσε και Μακέντα, ενώ δύσκολα προλαβαίνει ο Δώνης που ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα. Τη θέση του Ιταλού φορ, πρώτου σκόρερ της ομάδας, είναι φαβορί να πάρει ο Καμπετσής με τον Βέργο αουτσάιντερ. Όσο για το χώρο του κέντρου, δίπλα στον Κουρμπέλη θα παίξει ένας εκ των Στάικου και Τζανδάρη, με τον πρώτο επικρατέστερο.

Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται να αμφιταλαντεύεται μεταξύ ενός 3-4-3 κι ενός 3-5-2, ενώ θα επανέλθει στο βασικό σχήμα ο Μαυρομμάτης αντί του Οικονόμου ως αριστερό στόπερ, με τον Κουλιμπαλί να διατηρείται δεξιά από τον Κολοβέτσιο.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης