Νίκη στα γενέθλιά του θέλει ο Παναθηναϊκός

Νίκη στα γενέθλιά του θέλει ο Παναθηναϊκός

Να συνδυάσει τα 111 χρόνια από την ίδρυσή του με νίκη στη Λιβαδειά θέλει ο Παναθηναϊκός. Τα πλάνα του Γιώργου Δώνη.

075021
Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού μεσοβδόμαδα, ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει… σερί τα «διπλά» του κερδίζοντας και σήμερα τον Λεβαδειακό (17:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Επιπλέον κίνητρο για τους «πράσινους» αποτελεί το γεγονός ότι σήμερα ο σύλλογος γιορτάζει 111 χρόνια ιστορίας.

Ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να διατηρήσει την τριάδα στην άμυνα προχωρώντας σε μόλις δύο αλλαγές κι αυτές αναγκαστικές. Αντί των τιμωρημένων Μαυρομμάτη και Κάτσε αναμένεται να αγωνιστούν οι Οικονόμου (με αουτσάιντερ τον Παντελάκη) και Δώνης.

Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Κουλιμπαλί δεξιά, τον Οικονόμου αριστερά και τον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Ο Κουρμπέλης με τον Δώνη θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τους Γιόχανσον και Ινσούα στο δεξί και αριστερό άκρο στην άμυνα, ενώ ο Μπουζούκης και ο Χατζηγιοβάνης θα πλαισιώνουν τον Μακέντα.

Στην αποστολή βρίσκονται 20 παίκτες, καθώς πέρα από τους προαναφερθέντες ο προπονητής του «τριφυλλιού» πήρε μαζί του και τους Ξενόπουλο, Πούγγουρα, Χατζηθεοδωρίδη, Τζανδάρη, Στάικο, Μουνιέ, Άλτμαν και Καμπετσή.

Κλείσιμο
Πηγή: www.sport-fm.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης