Νίκη και πρόκριση επί της Ξάνθης ο στόχος του Ολυμπιακού

Νίκη και πρόκριση επί της Ξάνθης ο στόχος του Ολυμπιακού

Τη νίκη με την οποία θα προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ψάχνει ο Ολυμπιακός (19:30, Cosmote Sport 1), με τον Σολδάνο να κάνει το ντεμπούτο του στη σημερινή αναμέτρηση με την Ξάνθη

solda-1
Με ενδιαφέρον αναμένεται το σημερινό παιχνίδι με την Ξάνθη στον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει να εξασφαλίσει την παρουσία του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (19:30, Cosmote Sport 1).

Κόντρα στους Ακρίτες αναμένεται να ντεπουτάρει ο Φράνκο Σολδάνο, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από μερικές ημέρες και ήδη έχει συμπληρώσει είκοσι ημέρες στην Ελλάδα μετά την άφιξή του.

Ο Αργεντινός επιθετικός αναμένεται να περάσει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, καθώς φαβορί για να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης είναι ο Αχμέντ Χασάν.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Μεριά, Μιράντα και Τσιμίκα.

Κλείσιμο
Στα χαφ δεν αναμένονται αλλαγές, αφού θα παίξουν ξανά ο Μπουχαλάκης και ο Γκιγέρμε, ενώ ο Φορτούνης θα αποτελέσει τον επιτελικό χαφ της ομάδας. Στα πλάγια θα παίξει ο Ποντένσε και ένας εκ των Μασούρα ή Φετφατζίδη.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης